Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Poněkud mdlé, Worm s Mikem si divákovu dávku napětí patrně ukradli pro sebe, vztahová linka (že příběh hazardního hráče, který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem) úděsná, stejně jako Damonův ženský protějšek. Zaujal Norton, jako nepoučitelné pako, na které lze ukázkově použít spojení odsáď pocáď, a to ještě v případě, že mu dlužíte laskavost, a snad ještě Turturrův mentor a Malkovichův štěk v ruském akcentu. Nu, i já byla stylová a udržela jsem po celou stopáž jeden výraz - poker face... ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se Matt Damon probudil a usoudil, že by mohl, než se stane Bournem, ztvárnit někoho, koho nebudou chtít ve filmu všichni zabít a diváci upřímně a důvodně nenávidět. Neb je to zlatý americký chlapec, měl víc štěstí než rozumu (skutečně žádný problém) a osud mu přihrál dobrý film a jako parťáka Edwarda Nortona (ach). Pořád nemám ráda Matta Damona, ale v tomhle filmu jsem mu přála, aby vyhrál a ne, aby zemřel smrtí krutou a strašlivou. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Matt Damon obsazený víc než dobře, "problémoví" studenti vysokých škol mu jak známo opravdu jdou;) Výborně podané karetní vsuvky (aby ne, když to celé je o hře) a naprosto bezkonkurenční Ed Norton jako Červ (pro mě celkem překvapivě, ale výborně dabovaný Janem Langmajerem) a takřka geniální John Malkovich jako Boris KGB. Za zmínku stojí i soudce Martina Landaua, jehož role je sice malá, ale pro děj poměrně zásadní. A jako třešinka na výtečném dortu nejkrásnější role Famke Janssen, jakou jsem měl kdy to potěšení vidět...o to větší škoda, že je na plátně tak krátce:(( ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama