Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste nejvtipnější a nejrychleji mluvící papoušek na světě, můžete se ocitnout ve světě potíží - velmi rychle - jak zjišťuje Paulie v tomto dobrodružství k popukání, které ocení celá rodina. Když se malý ptáček s velkou osobností vydá najít milující dívku, která jej vychovala, zjišťuje, že jeho schopnost mluvit jej dostane do velkých problémů. Ale díky své schopnosti se rychle vykecat z každé šlamastyky, svému daru žvanit, srdci plnému naděje a podivnému zvěřinci lidských přátel si nakonec uvědomí svůj nejdůležitější sen - být konečně doma! (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších rodinných filmov, tak keď sa vám to páčilo, nebojte sa pridať hviezdičku! Mne sa to páčilo aj keď som mal desať, aj teraz, keď mám dvadsať. A mám silný dojem, že si to pozriem rád aj s deťmi, keď budem mať štyridsať. Taká milá pohodička so slzami na konci, s perfektným dabingom hlavne u Paulieho a krásny a talentovaný herec-papagáj, dojemný príbeh, pár zlovestných postáv a záver ako má byť. 80%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Paulie Medley ,2. Ivy And Paulie Head Out ,3. Cancion Del Mariachi (Morena De Mi Corazon) (performed by Los Lobos & Antonio Banderas) ,4. The Bungled Burglar ,5. Misha's Memory ,6. New Discoveries / Paulie And Cat ,7. Estoy Loco (performed by Josh Cruze) ,8. Paulie's Big Flight ,9. Reunion With Marie (contains 'Marie' performed by Randy Newman) ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, velmi rád se na tento film dívám, a pokaždé se mi moc líbí, asi to bud taky tím že já sám doma chovám papouška i když nemluví tak skvěle jako Paulie. Papoušek vypráví své příběhy a historky z toho co zažil, jsou to zábavné, vtipné ale i smutné historky. Dobře vymyšlený příběh, na jehož konci se papoušek šťastně vrátí ke své majitelce Marii. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film pre celú rodinu líči príbeh dievčatka, ktoré v jej trápeniu - aby sa naučila správne hovoriť, pomôže najlepší kamarát - papagáj Paulie. Inteligentná rozprávka pre deti aj pre dospelých. Scenár o boji dobra so zlom je klasicky detsky, ale vzhľadom na publikum nemôžeme očakávať zázraky. Scény sú na vysokej úrovni a pohľad na Paulieho je vskutku úchvatný. Sem tam sa podarila aj nejaká hláška, ktorá pobavila aj mňa. Asi najradšej budete mať Cheecha Marina, ktorý hrá charizmatického mexičana. Hudobná vložka, je dobrá, ale nejak extra výrazná. Je to príjemná zvieracia, dobrodružná rodinná komédia, ktorá nejak nevyčnieva z priemeru. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Roztomilý rodinný film, v kterém je, jako v jednom z mála, hlavní postavou papoušek. Jelikož já mám pro tyto opeřence slabost, musel jsem ho vidět. Děj nebyl ani tak infantilní jak by se očekávalo. Papouškovo dobrodružství a jeho putování vcelku zaujme. I přesto, že je hlavním aktérem zvíře, vás film dokáže vtáhnout do děje. Samozřejmě ve finále se příběh neobejde bez happyendu Ale co by jste čekali, vždyť je tento kousek určen především dětem. Ovšem milovníkům papoušků ho mohu směle doporučit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Mezi lety 1998 a 1999 byl film distribuován ve 24 zemích v 10 jazykových verzích. (Borrtex)
  • Další variantou pro dabéra Pauliho byl Buddy Hackett, pro lepší dojem byl však upřednostněn Jay Mohr. (Borrtex)

Reklama

Reklama