Reklama

Reklama

Colourful Melody

(seriál)
  • Thajsko ทำนองรักจากปลายพู่กัน
všechny plakáty

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jemné, krátké, předvídatelné, jednoduché, ale to "něco" to v sobě alespoň zčásti mělo a vůbec mi nevadilo, že Day je od Mema o 9 let starší. Chlapci bojovali především s tím líbáním. Úsměv mi vykouzlilo na tváři to, jak byl Day v tom ledovém jezírku, málem se roztřepal chladem a bradavky měl ze zimy jako antény .... 😜6598 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Jedná se o minisérii o čtyřech dvacetiminutových epizodách, takže zde dostáváme poměrně zkratkovitý a přímočarý děj, což je obrovská škoda. Ale i tak se tvůrcům podařilo vytvořit poměrně silný příběh dvou mladých lidí zasazený do thajského venkova. Kromě úžasných scenérií chválím obsazení hlavních rolí úplnými nováčky, kteří se svých rolí zhostili moc dobře. Za zmínku stojí i krásná hudba. Úvodní titulky jsem nikdy nepřeskočil. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Most z úvodních a závěrečných titulků se nachází v thajském národním parku Khao Laem v provincii Kanchanaburi. Pochází z roku 1987 a překlenuje řeku Songaria. Se svou délkou 850 metrů se jedná se o nejdelší dřevěný most v Thajsku a druhý nejdelší na světě. Most je pojmenován po mnichovi Uttamovi (Uttama Memorial Bridge). Známější je spíše pod názvem Mon Bridge. (emkon)
  • Ve 3. epizodě 1. série jedou Mem (Team Pokawin Jamsai) a Day (Ter Sittar Theerapatvej) vlakem na pietní místo, kde uctí památku Memovy matky. Natáčelo se v železniční stanici Wang Pho. Po vystoupení z vlaku v následující stanici kluci přecházejí železniční most Tham Krasae Railway Bridge. Most je součástí Thajsko-barmské železnice, známé také jako Železnice smrti. Byla vybudována v letech 1942 až 1943 Japonci jako důležitá přepravní tepna mezi Bangkokem a Ragúnem. V současné době je v provozu jen 130 kilometrů na thajském území mezi Bangkokem a Nam Tokem. Pravidelně zde jezdí jen dva páry vlaků denně. (emkon)

Reklama

Reklama