Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto díle slavné série se naši dva povedení kámoši vydají na cestu limuzínou, kterou mají za úkol doručit jistému Abdulovi do Las Vegas. Limuzína patří jejich dvěma arabským šéfům, kteří v ní ukryli pět milionů dolarů, o kterých ale ani jeden z kamarádů neví. Navíc už v Chicagu nemají na benzín, a tak se stane, že pokaždé, když chtějí natankovat nebo si dát něco k snědku, musí obětovat vždy část z vozu jako protislužbu. Richard "Cheech" Marin a Tommy Chong si v tomto filmu vystřihli dvouroli, když ztvárnili i jejich neméně povedené arabské bossy. (Korbitch)

(více)

Recenze (5)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Spíš šílené, než vtipné, ale párkrát sem zacukal koutkem velmi slušně. Ovšem nejvíce mě dostala spz tý limuzíny :-DDD ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Oslobudzujúci humor tejto dvojice, rozhodne nezaujme dnešné trápne digitálne publikum, ktoré berie za vrchol humoru ešte trápnejšie slovenské sitcomi. A preto odporúčam iba tým, ktorí vedia čo vtip je a nesmejú sa z dennodenných fejsbúkovských príspevkov. ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Film po dvou předchozích, spíše průměrných pokračováních, solidně překvapil. Je to víc road movie, lepší vtipy a scénky....Možná je i lepší než první díl! **** a 80% ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zatím nejslabší článek celé série. Vtipných momentů je tu jako šafránu, a to i když se uvedete na stejnou vlnu jako Ch&Ch. Zklamání i pro ortodoxní fanoušky této dvojky. 55% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama