Reklama

Reklama

60 minut

  • Polsko 60 minut (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

MMA borec nechce, aby mu soud odebral dceru. Odřekne proto důležitý zápas a spěchá přes celý Berlín na oslavu jejích narozenin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Netflix vyšla německá akční martial arts mlátička z Německa a jde víceméně o chlapskou variaci na Lola běží o život. MMA hlavní hrdina nechce přijít o dceru a tak se vykašle na důležitý zápas a spěchá přes celý Berlín za ní, má na to 60 minut, jenže na jeho zápas si vsadili nebezpeční lidé a ti mu jdou teď po krku. Je to hodně napínavé a intenzivní, jelikož se film hodně hýbe kupředu, hlavní hrdina je sympaťák, fighty jsou na jeden záběr a jsou sice trochu strojené a vyumělkované, ale až tak mi to nevadilo, jelikož přehledná kamera, drive a surovost tam cítit je ( jen zkrátka chybí lámání končetin a krev), akce je tedy dost, vizuálně v pohodě, příběh je debilní, ale o ten tu naštěstí nejde. Oddychová akční jednohubka bez ambicí, ale potěšila. 6/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dám tomu 4. Má to vše, co sem chtěl v tu chvíli, co sem měl chuť na nějaký brainwash akční náser ... Jen chyběl Adkins ... ale ten pak ani nebyl potřeba ... celkem nápadité a ne okoukané mláticí béčko, který má "sympatické" postavy, opravdu poutavé bitky, a nadupanou hudbu ... stejně jako hlavní borec ... tohle se povedlo ... ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

V rámci možnosti vlastně malé německé vítězství, ale zároveň zaměnitelné béčko, v němž blonďatý svalovec prostě jen pomlátí spoustu lidí, aby dosáhl svého. Scénář se dopsal během počítání v prvním kole a koncovka je jaksi vypuštěná. Ale o děj tady nejde… Film je až po okraj naplněn docela dobrými akčními scénami. Ke konci se trochu opakují a po začátku třetího dějství už nepřinášejí dostatek nových prvků, které by souboje udržely svěží. Všichni na plátně jsou však v boji a jeho inscenování před kamerou velmi zdatní. Zejména Octova kamarádka a trenérka Cosima (Marie Mouroum) pomáhá vnést na plátno dynamiku pokaždé, když vstoupí do boje. Natočené je to dobře, surovost tam cítit je, ale zkrátka mi tam chybí lámání končetin a krev. Nějaké odlišné použití zbraní nebo faktorů prostředí by tomu možná také pomohlo, protože finální souboj působil už dost strojeně a vyumělkovaně. Ale jinak dobré hlavně ta rvačka 4v4 byla velmi zábavná. Ve výsledku se jedná o vážně zábavný akční kousek, který tedy není rozhodně objevný, či nějak nápaditý, v tomto případě mi to bylo ale tak nějak jedno, důležité je, že to nejzásadnější, proč by měl ten film bavit, v "60 minutách" funguje a za mě si tak zaslouží určitě palec nahoru. /60%/ ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Už dlhšie som nevidel tak blbý film, kde musíte vypnúť naozaj všetky mozgové bunky aby ste sa bavili.  Keď to urobíte, dostane celkom fajn akčnú jednohubku, kde hlavný MMA hrdina ide na oslavu svojej dcéry cez celé mestu a stoja mu v tom gangy. To, že má nato hodinu ale vyzerá to ako keby trvala tak 10 je jedna z mála nelogickostí filmu. Súboje miestami celkom dobré, hlavnému hrdinovi sa fandiť dalo ale inak nič čo by stálo za zmienku. Žáner športový je teda úplne mimo. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Lékař, učitel, popelář, pekař nebo MMA zápasník, každý milující tatínek bez ohledu na povolání by utíkal přes celý Berlín, Prahu, Paříž, aby stihl za tak vypjatých okolností narozeninovou oslavu svojí dcery. Ovšem pouze poslední jmenovaný má největší naději na úspěch, když mu jdou po krku drsní týpci, kteří mu chtějí ublížit. Žádné filmové veledílo, ale povedená německá oddechovka. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Keď hrdina po súboji s černošským zápasníkom v bare vyjde pred bar, môžeme počuť rozhovor dvoch mužov v češtine. (johnsnow)

Reklama

Reklama