Reklama

Reklama

Chlapec jménem Charlie Brown

  • USA A Boy Named Charlie Brown

Recenze (5)

dvd-L 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný film (vyjma otřesného "procítěného" cajdáku na začátku), obzvláště pro milovníky komiksů CH. M. Schulze. Výtvarná podoba z jeho komiksů přímo vychází - viz. kompozice některých záběrů v podobě komiksových políček. Ukázka z filmu, má oblíbená pasáž s písničkou Failure face: https://youtu.be/Cz6_9ReEGuY ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film od Charlieho Browna, ktorý sa zameral na spellovaciu súťaž. Celkom zaujímavé a poučné sledovanie hlavne pre deti s typickou Brown atmosférou. Avšak na mňa to stále pôsobí ako ťažká blbina pre malé deti, ktorá je navyše veľmi ťažkopádna so slabými animáciami. U mňa preto len ľahký priemer. 55 % ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nevěnovala pozornost komiksům ´Peanuts´. Nedávno jsem se však pokusila přečíst jejich jednu komiksovou knihu, ale přišla mi nudná. Tak jsem tedy vyzkoušla ještě film. A konečně jsem ´Peanuts´ přišla na chuť. Vyjasnila jsem si postavy, jejich charaktery a vztahy. Tento příběh má veselé části i smutnější, snové (Snoopyho zlý sen s plným bříškem na noc), vzdělávací (hláskování). I psychologické, které nejsou hloupé. Film je sice určem především dětem, ale děti mají v podstatě stejné problémy k řešení jako dospělí. Mým oblíbencem se v tomto příběhu stal Linus, nejlepší přítel Charlieho Browna. Charlieho pejsek Snoopy je tady také, ale není v popředí. V příbězích ´Peanuts´ nejsou žádní dospělí, a když už musí být kvůli dialogům, tak se ozývají jenom jako nesrozumitelné hlasy. Jejich nepřítomnost vytváří milou a konzistentní atmosféru dětského světa. Animace je stylová, podle komiksového originálu. Hudba i písničky jsou příjemné a melodické. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Charlie Brown sa aj so svojim psom Snoopym (ktorý sa však v animáku predstavuje iba pomenej) vydáva na celoštátnu súťaž v spelovaní. O humorné scény nie je núdza, proste typický Charlie Brown. Hodnotenie: 75% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama