Reklama

Reklama

Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět

  • USA Best of the Best 3: No Turning Back (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kickboxer Tommy Lee (PHILLIP RHEE) sa rozhodne podať pomocnú ruku svojmu priateľovi, šerifovi Jackovi Banningovi (CHRISTOPHER McDONALD) z malého stredozápadného mestečka. Ten si už nedokáže poradiť s belošskými násilníkmi, ktorý terorizujú obyvateľov a ohrozujú bezpečnosť ich života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fuch. Tohle už byla dobrá píčovina ťaman proti pomateným rasistům. Konec pěkně odfláknutej a nepřesvědčivej. občas je to svou stupiditou i nechtěně zábavný, ale bohužel jenom občas. Takže naprostá sračka a ostuda! Vůbec nespojovat toto dílo se sérií Karate tiger i když to k ní možná papírově patří.15% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Původně jasný odpad, protože jak tu nebyly žádké bitky, tak tu byla hromada příšerných moralizačních keců o rasismu. Nicméně jak jsem viděl poprvé nácky (kteří jsou vážně neskutečně komičtí) v akci začal jsem tušit, že nebude tak zle. Posledních 20 minut je poctivá béčková (rozuměj příšerná) akce, u které jsem občas dostával záchvaty (moje jednoznačně nejoblíbenější scéna je ta s tou bazukou) . Asi si to ten film nezaslouží, pač je fakt příšerný ale za nácky a bazuku řekněme ... :) ()

Reklama

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Třeba, že námět o boji proti rasismu je stokrát obehranou písničkou, musí se do lidí hustit pořád, protože si lidi nedají a nedají říct. Phllip Rhee si ale měl najmout dobrého scénáristu, který mu námět obalí zajímavým hávem. Jako režisér akčních sekvenci by se autor neztratil ani dnes, selhává ale při pokusech vyvolat emoce. Prvoplánově totiž stavý na slizkém výrazu Marka Rolstona, toho času známého jako Buggse z Shawshanku. Ermey se nestihl moc ohřát a do děje nijak nezasáhl. Rozhodně snímek nezatracuju, dostává se mi zde prvotřídní béčkové zábavy, ale nepředpokládám, že to byl autorský záměr. Ona potřeba něco sdělit zde totiž moc nekoresponduje se sdělovací formou. Rozhodně se z toho dalo vyždímat mnohem víc. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hrůza jak začala od tohoto dílů pokračovat série. Jednička a dvojka - to jsou naprosto perfektní filmy, ale tohle prostě nejde. Už jen tím, že zde hraje pouze Phillip Rhee. Eric Roberts opravdu chyběl. Hudba nic extra, příběh celkem zajímavej, dlouho na začátku asi 20 minut zde nehraje Rhee, pak se objeví a celkem se film vleče. Akční scény nejsou tak zajímavé. Konec už je trošku lepší, nápaditější. Pro mě hodnotím jen tak na 38% = ** ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Není už Roberts, je jen Rhee, který když už nic, se umí alespoň nějak pohybovat. Ale stále se jedná o totálně nudné céčko bez logiky. Všichni se chovají jak imbecilové, akce tu skoro není, fighty s pěstmi už vůbec ne a po skončení Vás tahle kravina o rasimu Vás bude jen štvát, že jste u ní strávili 90 minut svého času. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama