Reklama

Reklama

Nemuri Kjóširó: Šóbu

  • Japonsko 眠狂四郎 勝負 (více)

Recenze (5)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Jak mi první film série moc nesedl a zvedal ho u mě na 3* hlavně Wakayama a Kanazawa, tak tenhle mi sedl dost. Je to konzistentní příběh, děj tak úplně dopředu neodhadnete. I konec je velmi silný... Já tedy dám za plný počet :) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie príbehov osamelého samuraja Nemuri Kyoshiro-a je určite kompaktnejším dielom než prvý príbeh. Ústrednou postavou je starý finančný úradník, na ktorého sa Nemuri nalepí a robí mu ochráncu. Ďalšie motívy dotvárajú dej a v prostredí korupcie, intrig a rôznych darebákov sa nikto nemôže cítiť v bezpečí. Tu je predchádzajúca časť a nasledujúca časť. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Opět slušná podívaná, tentokrát pod taktovkou zručného Kenjiho Misumiho, díl nicméně svou kvalitou nikterak nevybočuje ze zbytku série, filmový Nemuri ještě očividně neměl dolazenu finální podobu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Princezna přišla o kapesné a tak se rozhodne nechat sejmout úředníka bakufu, který ma škrty na starosti. Do toho se samozřejmě zaplete Nemuri Kyoshiro. Vcelku úsměvná premisa, ale v japonských filmech se nedivím ničemu a docela pěkně to vše funguje. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Sirotek samuraj přicestuje do města a využívá možnost dělat dobré skutky. Naráží na zkorumpovaný systém dvora, dobrého veřejného sluhu a řadu nebezpečí....Solidní a nápaditý film.(70%) ()

Reklama

Reklama