Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roy a Bo opustili po ukončení studia malé město, kde bydleli a vydali se autem na weekend do Los Angeles. Po krátké době začnou kolem sebe řádit a zanechávají po sobě řadu těl. Násilí je čím dál tím horší... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Som veľmi milo prekvapený, ako "seriózne" poňala myšlienku vraždenia pre zábavu, Penelope Spheeris. Mimoriadneho násilia sa divák síce nedočká, no tá bezstarostnosť z vraždenia, akoby išlo o bežnú náplň všedného dňa, tá je skutočne vyobrazená viac ako solídnym spôsobom. Mne osobne rozuzlenie nevadilo ( a prečo aj?), len škoda, že to nemalo väčšie grády či temnejšiu atmosféru. Inak Charlie Sheen je tu ako Johnny Depp v Nočnej More. Kto by to bol povedal, že sa z neho odstupom času stane jeden z najväčších šašov vo filmovom priemysle. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen a jeho kámoš dokončej studium na high school a jedou si ještě naposledy užít nějakou zábavu, než začnou makat v místní fabrice. Ta zábava spočívá v tom, že začnou bez nějakejch zjevnejch důvodů zabijet různý lidi, který zrovna potkaj. Sice je to poněkud divný, ale celkem se na to dalo dívat. Jenže pak přišlo úplně dementní finále, který rozhodlo o tom, že dávám nakonec jenom 2 hvězdy. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Chtěly svíst? Stačilo poprosit.!“ Zrovna nedávno jsem navštívil ve vedlejším městě Levné knihy a DVD s tímto filmem se na mě usmívalo hned v první řadě. Neodolal jsem, protože Charlieho Sheena mám rád a tak jsem byl hlavně zvědavý, jak si vedl ve svých začátcích. No příběhově to zrovna moc originální není, ale Maxwell Caulfield si nevedl vůbec špatně a jasně patřil k tomu nejlepšímu. Nebýt jeho psychopatickým sklonům, museli bychom si vystačit jen s těmi několika „neslušnými výrazy“ – potažmo hláškami, které se tu objeví. Tempo bylo na můj vkus dost vlažné, ale místy se přece jenom podařilo tvůrcům navodit alespoň trochu příjemnou atmosféru. Takže zakončeme to hláškou „Ta stará PÍČA se do nich naváží…“ 50% ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

"Eat my fuck." Krásne nekorektná anarchistická jazda dvoch asociálnych vyvrhelov ulicami nočného L.A. optikou režisérky, ktorá spracovala jasne exploatačný námet do nadčasového pojednania o toxickej maskulinite a not-so-yuppie (čti: blue collar youth) nihilizme. Bez moralít a bez filtru. Nazoomovaný úsmev Davida Berkowitza (Son of Sam) v opening credits montáži. No reason, no remorse. Just pure mayhem. ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Malé filmové překvapení, které od svého natočení nezestárlo, Naopak, problematikou, kterou se zaobírá, je stále aktuální. Který dospívající nezažíval podobnou frustraci, že ty nejhezčí dívky jej neustále přehlížejí. Kolik z nás neztratilo směr a perspektivu po dokončení školy. Většina z nás však nedala této frustraci takový brutální průchod jako Roy (Bo je víceméně pouhý zúčastněný pozorovatel). Dialogy jsou až mrazivě přesné, od většiny dospívajících neuslyšíte ani dnes diametrálně odlišné. Celý výlet Roye a Boa do LA by se dal pojmout i jako vulgárnější výpověd o celé naší západní společnosti. Stupňující se frustrace a deprivace se musí někde a nějak zákonitě projevit, zvlášť, když alkoholem dopovaný organismus je stále pod menší kontrolou superega a volní jednání začíná řídit id. Bohužel, naše blahobytná konzumní společnost vytváří takových Royů a Boů desítky a desítky... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Roli Bo Richardse (Charlie Sheen) už s Maxwellem Caulfieldem zkoušel Crispin Glover, ale podle režisérky Penelope Spheeris byl jeho výkon hodně psychopatický. (Fenk)
  • Během úvodních titulků je možno vidět jména a fotky šesti skutečných vrahů. (pornogrind)

Reklama

Reklama