Reklama

Reklama

Hltač Luther

(neoficiální název)
  • USA Luther the Geek
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na Tromu až nečekaně seriózně se tvářící horror, v němž narušený psychopat terorizuje kdesi na odlehlé farmě matku s dcerou a jejího přítele. Zcela primitivní námět je však vykoupen poměrně slušnou atmosférou, několika prokousnutými hrdly, ukousnutými slepičími hlavami a velkými dudy Stacy Haiduk. Jediným humorným prvkem budiž asi to jeho kvokání, i právě díky tomuto svébytnému projevu se hrdinka s maniakem vypořádá po svém. Kvok, kvok. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na 4 x !! Na 4 x jsem ten film viděl a 3 x ho pauzoval. Celkem mi trvalo asi dva dny, než jsem ho dokoukal. Film má sice nejvyšinutějšího vraha-zabijáka, co jsem kdy ve filmu viděl, ale jinak je to nízkorozpočtová kravina, kde se většinu stopáže vlastně nic neděje. Je to strašná nuda někde na salaši, pár prokouslých krků, ukouslý prsty, pár zastřelených ... Ale nebrat, prostě slabota celkově jako film .. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Luther Watts jako dítě prokousl třem lidem hrdla a po 25 letech je podmínečně propuštěn na svobodu a další prokousávání krků začíná....Na Tromu hodně umírněnej a vážnej snímek, i když vrah je sakramentsky originální zabiják, který svoje oběti likviduje prokousáváním jejich hrdel. A při tom kvoká jako slepice nebo kokrhá jako kohout. V tomhle ta ulítlost Tromy sedí. Ale jinak ta atmosféra!!! Parádní záběry zapadákova, kde kvokající Luther terorizuje rodinku na její farmě. Home invasion by se to také dalo nazvat. Hudba, která podtrhuje každý záběr a dramatizuje ho výbornými synťáky. Maniakální kvokající šílenec zahraný opravdu bestiálně! A kozatá Stacy Haiduk je k nakousnutí (nebo k prokousnutí?), ty její oči a prsa jsou uměleckými kousky. Prokousnutá hrdla jsou úžasné GORE!! Některé nesmyslné situace se sice najdou, ale je to přece béčko! Luther the geek mě naprosto odvařil! Pro mě absolutně neznámý snímek s jedním z nejoriginálnějších psychopatických šílenců. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Tvůrce make-upu a efektů k tomuto filmu odmítl uvedení svého jména v titulcích. (Pumiiix)

Reklama

Reklama