Reklama

Reklama

Justine: V žáru vášně

  • USA Justine: In the Heat of Passion
všechny plakáty

Obsahy(1)

Půvabná studentka Justine, se místo učení raději věnuje svým erotickým fantaziím, ve kterých může naplno prožívat milostná dobrodružství s panem profesorem. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Podívejte se do Zlatých stránek, jestli tam něco nenajdete!" Vážně bych chtěl někdy potkat týpka, co tyhle "popůlnoční eroťáky" na Nově vymýšlí. Taková stupidita se totiž jen tak nevidí. Nějaký podivný nácek (co ale podle věku nejspíš právě vylezl z Hitlerjugend), se chce pomstít profesorovi, který jen tak mimochodem vyučuje třídu plnou blonďatých mrch v minisukních (a který by podle věku zapadl spíš mezi studenty) a tak mu s pomocí své asijské (ehm, tedy američanky s namalovanýma očima) pomocnice unese jednu z jeho studentek (kterou pan profesor očividně učí po nocích i jiné věci než jen historii), aby z ní udělal doživotně svou služku a otrokyni. Ztracený čas, radši si pusťte nějaké pořádné porno. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ja miluji tyhle eroticky "komedie", to je neco uzasneho, jak se clovek nasmeje a pritom to nebyl ani autoruv umysl. Tolik hloupeho a debilniho jsem dlouho nevidel a to, ze skoro vsechny eroticke filmy stoji na jednom a to na hovne. Proste eroticky film s jednou erotickou scenou a studentkou, ktera je strasne chytra, ale taky strasne pritom naivni. A ano, aby americanka s namalovanyma ocima rikala 100x za sebou, ze Justine je nadherny kvet, ktery by se nemel utrhnout, jo, to je prima. Ale to nic neni oproti tomu, ze najednou se objevi profesor s kloboukem a lupama, drzi v ruce zbran a rika: Pust ji, nebo te zabiju. A nacek zmackne knofilm na pet metru vzdalene stene a vypari se. Jo, dost dobry... Doporucuji vsem! A na druhy dil se rozhodne budu divat .) ()

Reklama

Reklama