Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (153)

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

No jednička bola jednička a asi akékoľvek pokračovanie by bolo odsúdené na odpad, ale nemyslím si, že to bolo až také hrozné, to rozhodne nie. A aj keď väčšina pesničiek nezostala tak kultových, ako tomu bolo predtým, Cool Rider sa mi do pamäte vryl. Maxwell Caulfield tak sladký, až bol slizký, Pfeifer-ová tradične zvodná a charizmatická si to kazila tým väčným žutím žuvačky ale ten vodca "T-birds" bol vážne srandovný, nepamätám ako sa volal vo filme (žeby Zucho??) a neviem kto ho hral (žeby McDonald??) ale tá jeho držka nemala chybu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kucky, kucky tohle byla ale slátanina. Nejen že se snažili neúspěšně navázat na jedničku, ale ještě k tomu se na to pomalu ani nedalo dívat. Jo, když scénář stojí za hovno, tak z hovna bič neupleteš – to už znaly i naše babičky. Jediné štěstí bylo, že tam hrála Michelle Pfeiffer, která byla prostě coby „drsňačka“ k sežrání. Jinak bych u toho asi nudou usnul, nebo si ohryzal všechny nehty. ()

Reklama

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Báječná komedie. Člověk se nemůže přestat tlemit jakési trapnosti a pocitu, že tohle už jednou viděl. A když se na scéně objeví dva hlavní aktéři, o zábavu je postaráno, tomu se zkrátka nejde nesmát. Písničky jsou průměrné, příběh nic nového, asi jako převrácená hodnota reálného čísla, herci nejsou nic moc. Tak co, "Chceš se projet?" Ne, tohle není nezapomenutelná jíszda... ()

malyLibor odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že odpad dávám jen zcela výjimečně, když je film naprosto nekoukatelný... což ovšem tohle je. Nečekal jsem, že by to dosahovalo byť jen 10% kvalit původní pomády... ale nečekal jsem ani, že to bude takhle špatné. Navíc špatný dabing, písničky bez titulků, no je to hnus, velebnosti. Nedokoukal jsem myslím ani do čtvrtiny, utnul jsem to po dvaceti minutách trápení... ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla fakt dobrá,tak jsem nikdy neváhal si pustit dvojky,i přes to,že v ní neuvidím nikoho z bývalé party.Ale to,co jsem viděl,bylo něco tak votřesnýho,že bych z toho fakt blil.Kromě strašně kokotskýho scénáře mi vadil hlavně ten Maxwell Caulfield,protože to je tak nesnesitelně debilní herec,až to neni možný.Pro mě ten nejsmradlavější filmový odpad ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Annette Funicello měla původně hrát paní Masonovou, ale odstoupila kvůli problémům s rozvrhem. (HappySmile)
  • Film měl být druhým ze 4 filmů a seriálu, ke kterým se budou prodávat propagační předměty. Nicméně film propadl a plány na propagační předměty také. (HappySmile)
  • Píseň "Do It For Our Country" je duet mezi Sharon (Maureen Teefy) a Louisem (Peter Frechette). Nicméně Maureen Teefy nemohla písničku nahrát, takže musel Peter Frechette nazpívat celou píseň sám. Proto na soundtracku k filmu nejsou slyšet Maureeniny vokály. Nicméně později Maureen svůj hlas dodabovala, ale na soundtrack se její hlas už nedostal. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama