Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby zachránily rodičům manželství, zavřou je děti ve sklepě. Když děti začnou vychovávat své rodiče, nemůže z toho být nic jiného, než pěkná taškařice. A hlavní vinu na tom nesou Beindorfsovi, protože řekli svým ratolestem, že se hodlají rozvádět. Druhá nehorázná pitomost byla, když se od nich nechali zamknout do sklepa. Jiskra všeobecného povstání malých proti příšernému chování velkých se okamžitě rozhořela v docela silný plamen. Manželské páry ze širokého okolí upadaly do nedobrovolného domácího vězení jako na běžícím pásu a jejich potomci neúprosným hlasem se vztyčeným ukazovákem varovali: pod zámkem zůstanete tak dlouho, až konečně dostanete rozum! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

juta 

všechny recenze uživatele

Milá vzpomínka na staré časy. Hrozně se mi tenhle film líbí, i po tolika letech co jsem ho naposledy viděl jsem byl unešen z toho všeho. Skvělí herci, bez kterých by to nebylo ono, ta atmosféra, zábava, nasmál jsem se, takže rozhodně plný počet. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem v dětství viděl mnohokrát, naposledy asi před jedenácti lety. A teď jsem se rozhodl najet na vlnu nostalgie a podívat se na to znovu. Přiznávám, hlavní důvod byla zejména mladá, překrásná a neskutečně sexy Jenn Láska, kterou jsem miloval už v osmi a už tenkrát jí hlavnímu hrdinovi šíleně záviděl. Navíc jsem tentokrát zjistil, že nazpívala i závěrečnou píseň, která je skvělá. A překvapilo mně, že i tenhle film je stále dobrý. S vynikajícím obsazením, zábavný, milý, příjemný, prostě super podívaná, která navíc ohromně uteče. 70% za film + nekonečno bodů za Jenn. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Zrecyklovaná moralitka podle osvědčeného mustru. Divím se, že to někoho furt baví natáčet, že to někoho baví furt dokola produkovat, dívat se na to nebo v tom hrát. Nejhorší je, že ani než dojde na ty patetické proslovy a gesta, není to ani trochu vtipné. Nic, co by člověk ocenil, nad čím by se pousmál, prostě nic, ani náznak. 25% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová rodinná devadesátková komedie z amerického maloměsta. Plus super sexy náctiletá Jenn Love. Pikantní a zároveň už dobře rozehraná. Někdy mě tyhle oldschoolovky dokážou spolehlivě potěšit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Okénko, z kterého vylézá jeden z rodičů, je situované vertikálně. V záběru zvenčí však v horizontální rovině. (AlfaNumerO)

Reklama

Reklama