Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cleaverovi jsou spořádaná rodina žijící v Ohiu: moudrý otec Ward, milující matka June, starší bratr Wally a osmiletý Theodore přezdívaný „Bobr“. Tomu se blíží oslava narozenin a jeho největším přáním je mít své vlastní kolo.Takže když jej dostane, je štěstím bez sebe. Radost ale pomine poté, co mu jej neznámý kluk ukradne. Bobr má strach to říct svému otci a tak se snaží všechno utajit, ale rodiče, ti vědí všechno... (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Juto 

všechny recenze uživatele

Bol som prekvapený, keď som sa nechal zlákať jednoduchým, sladkým príbehom filmu a pobavili ma šibalské náznaky. Deti viac ocenia tento film ako dospelý. 5/10 ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Remake seriálu z roku 1957. Tvůrci pochopili, že se nedá zkopírovat příhody rodiny Cleaverů, které jsou 40 let staré a tak to celé zabalili do moderního kabátu. Chrise McDonalda jsem viděl poprvé v kladné roli, Janine Turner je na rozdíl od tehdejší June Cleaver, Barbary Billingsley (která si tu střihla i malou roličku) kost k sežrání a vůbec celá rodinka vypadá víc normálně než ti panáci z 1957. Výborně tento seriál parodovala Mad TV ve své scénce Leave It To Blink-182. Tenhle film se o parodii nesnaží, zato úplně v pohodě pobaví. Seriály jako tehdejší Leave It To Beaver už nemají šanci, obraz dokonale bohaté a bílé rodiny z bohatého a bílého předměstí už naštěstí tolik netáhne. Přetransformoval se do neškodných komedií jako tato, anebo je vyloženě parodován, jako v geniálních Lidech z předměstí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, na níž mě osobně pobavil jen název Nechejte to na Bobrovi, jelikož dělám s 'bobre(ke)m' a tato formulace mě provází téměř každý den.. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak tohle běželo na HBO snad každej druhej den a s trochou nostalgie musim uznat, že na ten film vzpomínám kladně. Sympatickej malej hrdina, co neustále mrví život svýmu staršímu bráchovi a má neskutečně rajcovní mámu. Takovej nenápadnej příjemnej film na dobrou náladu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama