Reklama

Reklama

Score

Trailer
Drama / Komedie / Pornografický
USA / Jugoslávie, 1974, 85 min

Obsahy(1)

Děj se odehrává v 70. letech vyznačující se všdudypřítomnou liberálností, zejména v oblasti sexu. Děj se točí okolo jednoho páru, který svede jiný pár k experimentům týkající se bisexuality a skupinového sexu. (met87)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

movie 

všechny recenze uživatele

V jugoslávii natočený softcore, výrazný pro svou komediálně laděnou režii (která odlehčuje zhruba 40 minut dlouhé čekání na finální klimax), psychedelic / funky / smooth soundtrack a hlavně řadou homosexuálních scén, které údajně nebyly v 70's softcore filmech standardem (nemohu potvrdit, nemám nakoukáno). ()

midget 

všechny recenze uživatele

Zábavný a zároveň hodně atypický klasický eroťák. Nikde jinde jsem alespoň neviděl, že by se vzájemně prostříhavaly lesbická a gay sexuální scéna. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Podle režiséra byly interiérové scény domu, který pár vlastnil, natočeny ve dvou různých domech. Bylo to nezbytné, neboť přišli o pronájem prvního domu, aniž by bylo hotové celé natáčení. (c.tucker)
  • Film je adaptací stejnojmenné divadelní hry, která se hrála ve 23 představeních mezi říjnem a listopadem 1971 v menších divadlech v New York City. V divadelní verzi se objevil Sylvester Stallone. (kriplozoik)

Reklama

Reklama