Reklama

Reklama

Flesh for the Beast

všechny plakáty

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom sa to dalo. Ak by som to mal rozobrať, tak po obsahovej stránke je to strašný shit. Skupinka parapsychológov sa prechádza po jednom obrovskom dome a postupne ich likviduje ženský démon, ktorý si predtým veľmi rád zašuká. Zápletka, rozuzlenie, atmosféra, napätie, a tak ďalej, jednoducho pohroma. Ale ako to už býva, zachraňujú to gore scénky, hektolitre krvi, odtrhnuté končatiny, skalpovanie tváre, vnútornosti... radosť pozerať. Čiže pokiaľ hľadáte v hororoch aj niečo viac ako brutalitku, tak kašlite na to. Ja hľadám aj jedno aj druhé, takže pre mňa je to "hororovo" objektívny priemer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Erotickej horor. Dlouho jsem žádnej neviděl a tak jsem si řekl že tohle zkouknu. A co mě k tomu vedlo? Asi jedině herečka Munro která byla kost a uměla i hrát. Ale nakonec nic moc dobrého to nebylo. Film se docela táhne a plno scén se opakuje. Co ale stojí za řeč je gore které je parádní a tvůrci se na něm vyřádily. A i atmosféra byla poměrně zdařilá ale celkově film za moc nestojí a jedno zkouknutí daleko stačí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na filmu „Flesh for the Beast“ je strašně vidět, že byl natáčen pro radost, že si prostě parta lidí chtěl splnit menší sen. Scéna jsou zjednodušené, střihy takové, aby nikde nebylo příliš komplikované trikově snímat náročnější sekvence, ale jako celek to funguje dobře. Je zde vidět zručnost. To neplatí u zručnosti vypravěčské, která je trochu statická, film nemá správnou dynamiku, ale prostě se veze v poklidném tempu. Škoda hororových momentů, které prostě nejsou hororové. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Terry West (režie) zřejmě už během psaní scénáře věděl, že žádný horrorový klenot netvoří a tak alespoň vsadil na to, co u spousty horrorových fandů zabírá. Slušné gore detaily, nahé ženské a poměrně dost sexu. Bohužel ani to neodvrátilo fakt, že jsem se místy dost nudil. West rezignoval na jakýkoliv, byť jenom malý náznak atmosféry a nechává hlavní hrdiny umírat jako podle šablony. Nejdřív sex, potom proměna na "The Beast" a na závěr spousta kečupu a červené barvy. Na druhou stranu je třeba říct, že se na to určitě dá dívat a v žádném případě není stopáž filmu 90 zbytečných minut. ()

Reklama

Reklama