Reklama

Reklama

Pařba v Pattayi

  • Francie Pattaya (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi... Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek! Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (47)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TUHLE CHVÍLI JSME SI MY DVA MYSLELI, ŽE JEDEME NA BLÁZNIVÉ PRÁZDNINY DO PATTAYI, RÁJE FLÁKAČŮ. A TENHLE PRCEK SI MYSLEL, ŽE VYRÁŽÍ NA POUŤ DO MEKKY DALO SE ČEKAT, ŽE TO NEVYJDE PODLE PLÁNU"...“ /// Jeblý duo Francky a Krimo, + trpaslík ze vchodu „C“ vyrážej pařit do Thajska. Jenože vona to dlouho žádná pařba není. Jde o potrhlou snahu vyloudit úsměv z trpaslíků (liliputů), keců vo píchání (kuřbě) a nechybí kapka (sprška) fekálu. Oni se tam celkem bavěj, já ze začátku celkem bral ten příběh, páč než další přiblblou pařbu, tak to radši budu čumět, jak idioti zdrhaj ze spárů liputího thajboxu chtivýho guru. Nakonec se to zvrhne v klišoidní exhibici několika jedinců, která vypovídá o složitosti cesty k přátelství. Na tohle je můj inteligenční kvocient malej… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se do Thajska, páč sport je nejvyšší očista duše a těla. (A ráj hermafroditů.) 2.) Dělám do trpaslíků. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Tohle muselo mít u kluků z pařížského ghetta neskutečný úspěch, proto chápu, že to nemohlo být nic náročného, aby to z nich každý pochopil a ani ho to moc neurazilo. Já z toho bohužel tak nadšený nejsem, přesto je to jako celek poměrně snesitelné a párkrát jsem se u toho pousmál, což je na podobnou komedii celkem úspěch. Moje hodnocení 40%. ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Pařba v Pattayi je klasická oddychovka, která neurazí a zároveň ničím nepřekvapí. Jedná se o klasické béčko, které ne přímo kopíruje oblíbené pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Super na tom je, že to celkem rychle utíká a děj se zbytečně nenatahuje, takže riziko usnutí v kině až tak nehrozí. Párkrát jsem se i překvapivě a upřímně zasmál. Bezkonkurenční casting liliputů získává velký palec nahoru. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podobný žáner mám veľmi rád a nikdy nepohrdnem poriadne fekálnou komédiou, pri ktorej úplne vypnete z reality a prídete na úplne iné jednoduchšie myšlienky. Tu to tiež vcelku dobre fungovalo, aj keď v zásade sa jedná len o nejakú francúzsku odnož Hangoveru a podobných komédií. Párkrát som sa ale slušne zasmial, aj napriek tomu, že dejovo to bolo čisté peklo. 50 % ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Ono to objektivně asi není zas tak špatné, jak napovídá moje hodnocení, ale s tímhle filmem jsme se zkrátka nějak minuli. Paradoxně bych to nejspíš přijal líp, být to nějaká tuctová americká blbina, ale takhle jsem jen zklamaný z toho, jakej nevkusnej hnus se dneska může vydávat za francouzskou komedii. Takže jsem se předevím snažil rychle zapomenout a to zas klaplo dokonale. Film jsem viděl včera a pamatuju si jen, že se odehrával většinou v Thajsku, vyskytovalo se tam dost agresivních liliputů a celý to bylo dost pošahaný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film má niekoľko podobných čŕt s filmom Kickboxer (1989), ako napríklad záporáka menom Tong-Po (Saïd Bogota), thajský box, spôsob tréningu, alebo legendárne zlomenie palmy či kopanie do betónového stĺpa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama