Reklama

Reklama

The Abductors

  • Velká Británie Young Girls for Sale

Obsahy(1)

Gang kuplířů, který zasahuje i do vysokých kruhů unáší mladé a krásné dívky a vězní je v domě, kde z nich násilím dělá sexuální otrokyně pro bohatou klientelu. Na pomoc se jim vydává neohrožená, atraktivní, bloňďatá špionka Ginger (Cheri Caffaro), i se svou neméně neohroženou a atraktivní kamarádkou. Zradou však i oni padnou do rukou zvrhlých prevítů, nakonec však pravda a láska (a taky trocha toho sexu a násilý) zvítězí nad lží a nenávistí a obchodníky s prostitucí... Jedná se o druhý díl béčkové "Ginger" trilogie režiséra Dona Schaina, který do hlavní role obsadil svou manželku, krásnou Cheri Caffaro. Dalšími filmy této série jsou GINGER (1971) a GIRLS ARE FOR LOVING (1973). (PetrPan2)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Druhý díl sleazy sexpoloitation z tzv. "Ginger" trilogie, nevím první a poslední jsem neviděl (ale říkají že tento díl je prý nejlepší, nejakčnější a má nejvyšší rozpočet), ale film když už nic jiného tak tento béčkový akční film se špionážní tématikou (drogy, obchod s bílým masem) a odkazy na Jamese Bonda (ženská tajná agentka), byl dost vzrušující, sexy a místy i vtipný (hlavně dialogy). Ale taky jsem se při něm dost nudil, hodně se to táhne, stopáž je i na tento druh filmu dost veliká, občas to vypadalo jako když to to nebylo o ničem jiném, než o nejrůznějších sexuálních rozmanitostech. S & M nestálo za nic, místy a na rok vzniku i tak docela odvážné, ale kupodivu nic zázračného a pamětihodného. Ale blondýnka Cheri Caffaro (později režisérova manželka) na první pohled typická lehká dívka, ale taky nutno přiznat už poněkud vyžilá, byla pastvou pro mužské diváceké oko:-) Jen pro fandy. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a vrcholné dílo žánru sexploitation (ať už to slovo znamená cokoliv :o)). Skupinka tří roztleskávaček je unesena gangem kuplířů a spolu s ostatními děvčaty držena násilým v domě a nucena k prostituci. Na pomoc se jím vydává neohrožená sexy bloňďatá špionka Ginger (Cheri Caffaro), i se svou kamarádkou. Zradou však i oni padnou do rukou zvrhlých prevítů, nakonec však pravda a láska (a taky trocha toho sexu a násilý) zvítězí nad lží a nenávistí a obchodníky s prostitucí... Jedná se o druhý díl filmové trilogie "Ginger" režiséra Dona Schaina s krásnou Cheri Caffaro v hlavní roly. Dalšími filmy této série jsou GINGER (1971) a GIRLS ARE FOR LOVING (1973). ()

Reklama

Reklama