Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když gang superzločinců začne řádit, ani nejsilnější světová obrana nestačí na to, aby uchránila nevinné občany od jejich pustošení. Každý je dán na milost a nemilost... Kromě X-Girls, tria krásných superhrdinek s úžasnou silou a navíc nezkrotným sexuálním apetitem. Podívejte se, jak bojují se zlem a jak si to rozdávají s divokými barbary. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Titus 

všechny recenze uživatele

Sylvia Saint je fakt děsná kost (paní ambasadorka). Ale jinak ty ostatní jsou taky dobrý. Poslední akce nemá vůbec žádnou úroveň. Ale porna od Privatu jsou extrémně dobrý (ale krátký) . Což mi připomíná, že si musím pořídit UPC s tim Privatem nonstop celý den. ()

choze 

všechny recenze uživatele

THEY´VE GOT THE POWER... AND IT´S BETWEEN THEIR LEGS! Trojlístek komiksových superhrdinek (jedna se umí zneviditelnit, jedna je telepatka a jedna ovláda pyrokinezi) známých jako X Girls zachraňuje město před nebezpečným superpadouchem a jeho poskoky. Dočkáte se i několika primitivních počítačových triků, celkově průměrné, ale Sylvia jako unesená paní ambasadorka tu má jednu pěknou lesbickou scénu se svou asistentkou. ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kde se tady sebral tenhle film? To jsem nevěděl, že se tady vede už i porno. Scéna se Sylvií Saint je nejlepší a tady přece o děj a o triky nejde, že? ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Byl by to normální průměrný pornáč, nebýt naprosto šílené zápletky (i když který pornáč nemá, že?) a na žánr i dobré hudby, naprosto vykrádající starého Batmana. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama