Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý chlapec Tony si hraje se svým otcem, když se najednou obloha zatáhne a objeví se bílé světlo, které otce pohltí. Příběh pokračuje po třech letech, když podivná věc spadne z nebe a začne zabíjet. Ovšem tato věc brzy umírá, ale ještě předtím stačí znásilnit jednu ženu. V ženě začíná růst něco záhadného a když porodí, tak všichni s hrůzou zjišťují, že je to Tonyho otec. Přiletěl zpátky, aby zde připravil planetu pro vesmírné zabijáky? (Chupacabre)

(více)

Recenze (54)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle snímek nebyl zařazenej na listině Video Nasty asi bych se o něm stěží dozvěděl. Ono taky vlastně není o co stát. Odradil mě hned začátek a zároveň mi tím dal znamení, že půjde o laciný a nudný béčko. Osmou minutou se , ale můj názor začínal pomalu měnit. Příchodem " Xtra " ( nevím jak jinak toho šmejda z vesmíru nazývat ) film začíná jít do obrátek. V 19 minutě začíná přícházet scéna, díky níž byl tenhle snímek zařazen na " videonasties ". Od téhle chvíle ale začíná nudná WTF pasáž. Vojáček v životní velikosti a trpasličí klaun mi sem absolutně neseděli. Na konci se sice ještě nějaká akce objeví, ale to už předchozí nudu nemůže zachránit. Jedna scéna nedělá dobrej film. Popravdě nechápu proč vznikly ještě dvě pokračování. Když už jednička za moc nestála. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pri tej scéne rodiaceho sa dospelého človeka ma samozrejme napadla scénka z Ace Ventura 2. Veľmi komorný snímok s atmosférou dobrou len na začiatku kde hrá space music a to stretnutie mimozemšťana na ceste v noci nemalo chybu ale potom už len nuda až do konca. Vďaka tomu že to je vlastne anglický film sa mi zdalo že je zo 73ho nie z 83. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi nápaditý sci-fi a tak trochu iný pohľad na námet mimozemského únosu. Jeho chybou však je, že je pomalý. Väčšina desivosti a tajuplnosti je nabúchaná v úvodnej časti filmu, od únosu až po slávny ´´pôrod´´. Aj napriek podobne skvelému záveru ( rovnako podarený je aj alternatívny koniec filmu ) to však na vyššie hodnotenie nieje. Aj napriek tomu je to kultový snímok a pre fanúšikov povinnosť. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Film bych rozdělil na dvě části... Na prvních 20 minut, které mají opravdu hodně dobrou atmosféru a končí scénou, která z filmu udělala kultovní kousek a zbytek, kdy se atmosféra zničeho nic vytratila a nahradila ji řada směšných scén s oživlými hračkami... To jsem si říkal, zda nesleduju úplně jiný film... Takže nebýt úvodní dvacetiminutovky, je pro mě osobně Xtro naprostá ztráta času... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Taťka se vrátí, miluje nás............ Film má zajímavý nápad, ale jeho zpracování je hrozné a divné. Málo dramatizace a možná až moc zbytečné krve. Podivná jednotónová hudba tomu taky moc nepřidá a tahá za uši. Táta se vrátí a samotná invaze může začít. CITÁT - Uvidíme víc, až se setmí............ Ty oživlé hračky mě deptají a nějak zvlášť se mi do příběhu nehodí. A abych řekl pravdu, lehce jsem se v příběhu ztrácel.Konec byl povedený a mimozemšťan byl opravdu hnusný. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (9)

  • Režisér filmu Harry Bromley Davenport v rozhovore priznal, že bizarná atmosféra filmu bola absolútne neúmyselná a hudbu pri záverečných titulkoch popísal ako "jačiace syntetizátory". (Jello Biafra)
  • Hudbu k filmu nahral samotný režisér Harry Bromley Davenport. (Jello Biafra)
  • Mimozemšťana, ktorý na začiatku filmu napadne ženu v chate, hral v skutočnosti mím v kostýme. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama