Reklama

Reklama

Nuda per Satana

  • USA Nude for Satan

Obsahy(1)

Taliansky gotický horor rozpráva príbeh Dr. Bensona, ktorý raz pri jazde opustenou krajinou objaví havarované auto a v ňom mladú ženu. Rozhodne sa jej pomôcť, a tak si ju zoberie k sebe do auta s úmyslom čo najrýchlejšie jej vyhľadať pomoc. Po chvíľke sa zdá, že mu šťastie praje, pretože narazí na veľké sídlo, v ktorom dúfa, že nájde pomoc. Dvere mu otvorí krásna, tajomná žena, ktorá vyzerá presne ako tá z auta. Oboch pozve na noc. Lekár však čoskoro zistí, že jeho hostiteľka nie je jediná v zámku a že táto krásna žena ukrýva desivé tajomstvo. (misterz)

(více)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasický podivný italský horor v gotickém rouše libující si ve snových scénách, nejednoznačnostech a halucinacích. Je doktor Benson William nebo Peter? Je tajemná žena Susan nebo Evelyn? Království smrti, skutečnost, sen či jiná dimenze? Trochu jsem si vzpomněl na Karneval duší. Ďábel, sex, snový lesbický sex, bičování a bouře. Noční můry! Velkým kladem je samozřejmě Rita Calderoniová, která po většinu času pobíhá sem a tam nahá, spoře oděná nebo alespoň s odhalenými zbrojními pasy. Solidní jsou i celková atmosféra, barevné ladění, hry světel a stínů, smysl kamery pro detail a v italské kinematografii především záběry na oči postav. Pavouka raději komentovat nebudu, protože to byl papundeklový omyl. Jen nevím, proč by měl zrovna démonům, notabene Ďáblovi, vadit oheň, ale k celkové podivnosti snímku to docela sedlo. Poněkud únavnější scény jsou ty, kdy Dr. Benson pobíhá po zahradách kolem hradu a snaží se chytit tajemnou postavu, která je.... Spíše jen pro žánrové fanoušky a sběratele. ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Muž a žena jsou okolnostmy donuceni k tomu, strávit noc ve starém zámku. Tam ale zjistí, že zámek je obýván jejich dvojníky, kteří je nutí dělat věci, které slušný člověk nedělá...Film je to dost podivnej, kamera je často v úhlu 45 stupňů, neustále poodhalená nebo úplně nahá hlavní hrdinka, šíleně primitivní loutky (pavouk...), na druhou stranu nádherná scéna lesbického sexu a dementní pointa, která film podle mě zabila. Zkrátka, občas to nudí, ale stejně to doporučuju, protože takovýhle filmy se moc často nevidí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekto ( režisér, scenárista ) sa tu strašne snaží napodobiť Jess Franca. Hlavne v tom zlom. Galéria bobrov, halucinačné scény, kde neviete čo je skutočnosť a čo je Francova...pardon Batzelliho myseľ na štreke do neznáma a nejednoznačný záver, pri ktorom aj Fulci musel zapnúť všetkú šedú mozgovú kôru. Ale aby som nepreháňal, proste blud, ktorý vo svojej dobe musel pomáhať drogovo závislým v tom, aby fetovali ešte viac. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jedno velké zklamání. Čekal jsem, že to bude snímek odvážný, ale on se vydal spíše cestou psychedelické podivnosti, která ale vlastně v konečném důsledku není ani tak moc ujetá. Za zmínku pak stojí jedině Rita Calderoni, která má tělo, na něž se chcete klidně i tu hodinu a něco dívat. Jinak nic. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal daleko víc. Nakonec je tak pro mě zklamáním. Je sice fakt, že se na hlavní představitelku možná dobře kouká, ale rozhodně její kozy a bobr neutáhnou celej film. Kamera se povedla a některý scény ( hra barev ) stojí za to.Naopak některý scény zase film hodně sráží. Za všechny jmenuji třeba WTF scénu s pavoukem. To bylo ubohý i na rok 1974. Do toho všeho hraje otřesná a podle mě nehodící se hudba. Hodně slabý 2 hvězdy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama