Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

agent00074 

všechny recenze uživatele

Zábavná akčně-špionážní komedie. Murphy je boxer a Wilson tajný agent. Dohromady je svede mise na vrácení supertajného letadla...dobře vymyšlyný příběh, který má hlavu a patu a zasmějete se opravdu často... mimoto má film nádech bonda, dokonce dle mého názoru je to víc bondovka než Quantum a casino dohromady...(i když je to komedie) dávám 4* ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Málokdy se dá už jen podle ukázek úplně poznat, co bude celý film zač. V prvním momentu jsem poznamenal stručně "To bude kravina", po finálním shlédnutí jsem použil vulgárnějšího výrazu. Dalo se koukat jen na F. Janssen a trochu na hraní O. Wilsona, ale jinak velká bída (Eddie is dead). A hlavně se I Spy nemotorně a nešťastně pohyboval na hranici žánrů, kdy nepoznáte, jestli je něco myšleno jako parodie špionství a akčnosti Bondovek, nebo čistě vážně. A pojem "akční komedie" bych nepoužil z důvodu nedostatku toho nejdůležitějšího - akčna a komedie. ()

Reklama

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na bondovky a špionážní filmy vůbec, to mělo zpočátku celkem slušně našlápnuto (i když už v jedné z úvodních scén si tvůrci neodpustili již několikrát použitou parodii na různé technické "vynálezy"). Bohužel však, jak jsem se obával, po chvilce vše opadlo a zůstalo jen trapné okecávání Eddieho "57:0" Murphyho a bezvýrazný výkon Owena Wilsona. Framke Janssenová je sice sexy, ale předvádí zde v podstatě to samé co ve Zlatém Oku a jen se divím že takový herec jako Malcolm McDowell se vůbec snížil hrát v nečem podobném. Film tak potěší asi jen obyvatele Budapešti, kde se natáčelo a kde si můžou vychutnat těch pár honiček v ulicích města. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodne dobra akcni komedie, ktera by si zaslouzila vyssi hodnoceni. Pribehove to je v pohode a akce je taky natocena slusne, ale tady jde hlavne o Murphyho a Wilsona. Jedinej problem je v tom, ze Wilson ma hrat toho slusnaka, ale ve vysledku pusobi oba jako magori. Nicmene oba jsou perfektni a Murphy hraje postavu, ktera mu sedne ze vseho nejvic, neustale hlaskuje a nastesti se neprevlika za tlusty cernochy. No a obcas se dokonce urodi nakej dobrej parodickej forek na bondovky. Proste slusna zabava. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak todle bylo docela špatné. V podstatě téměř bez vtipu, strašně ukecané a rádoby vtipné, místy trapné. Navíc mě po půl hodině bolela z Murphyho hlava. Přiznám se, že jsem to po 3/4 hodině vypnul, tudíž k dobru v hodnocení je to, že nevím, jestli nebyla druhá polovina lepší než první. Každopádně to co jsem viděl já, bylo hrozné. Zasmál jsem se tak 2x. Slabších 40%. Howgh! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Producenti chtěli herce Denzela Washingtona a jiného režiséra, studio však vybralo Betty Thomas a navíc vyloučilo, aby do složení štábu promlouvali producenti. (Courtemanche)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)
  • Natáčení probíhalo i v České republice. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama