Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýsi podivný potrat francouzské klasiky s typickým americkým "humorem". Trapné zneužití postav původní série v šaškárně pro americké publikum, neschopné strávit francouzský film s titulky (pokud se totiž nepletu, u nich se moc nedabuje). I ty kostýmy jsou horší! A ani Christina to nezachrání! Netuším, proč na to oba vůbec kývli :/ ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Neskutečně drzá, doslovná kopie "Jedničky". Identicky zkopírované scény (viz ničení auta, chyba čaroděje s vejcem, skoro polibek Thibaulta a Rosalind, chybná záměna Thibaulta s bratrancem atd. atd.). Blbka Apllegate do role intelektuálky sedí asi jako Thibault do 20. století. Tohle je opravdu smutné. Smutné! Upřímně nechápu proč se Reno a Clavier pro tohle snížili. 1/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Američani si to převzali posvém a to se ne zcela vyplatilo. Místy až moc okaté kopírování jedničky moc nezachraňovalo ani angažování pohledné Christiny Applegate. Její dva kolegové opět drželi film nad vodou, ale nad propastí podprůměru je tentokrát držela jen přítomnost jejich kolegy – kouzelníka. I zde se dá vidět několik vydařených scén, ale i přesto zde zůstává ve vzduchu vyset několik výtek, že tohle jsme už přeci jednou viděli… ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Vraž do toho tři pukavce, aneb je cosi shnilého v království americkém. Udatný Jean Reno pro ulovení bobříka trapnosti neváhá účastniti se jakékoli hovadiny nehledě na utrpení nevinného diváka, který je nucen sledovat, kterak dva středověcí neandrtálci při jízdě autem nedovedou obsahy svých žaludků udržeti, v luxusní domácnosti se chovají jako kňouři v bahništi a co horšího, ta verbež vyplácá na své odporné, nemyté, zavšivené a zdegenerované tělesné schrány asi dvoulitrové balení No. 5! ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

I kdyz si jiz nepamatuji predchozi dily, tak 3 jim rozhodne ostudu nedela. Jedna se o dobre pobaveni a velice smesne situace, pri konfrontaci dvou rytiru z 12 stoleti, jez jsou preneseni do Chicaga dnesni doby. Velky podil na hodnoceni ma sluha Andre, kterej praktikuje sve "sluhovske" navyky v jinem prostredi - parada... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama