Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nejela metrem na koni jako rytíř." Já taky ne. A taky jsem si nikdy nespletl auto s drakem a nenašel pramenitou vodu v záchodové míse. Ono by to střetnutí rytíře a jeho sluhy se současností určitě bylo vtipné a originální, kdyby to už jednou nebylo natočeno a nemuselo se to přetáčet pro americké dyslektiky, kteří neumí číst titulky. Tak proč jsem se na to díval, když tyto pokusy dopadnou pokaždé stejně? Důvodem je samozřejmě princezna Rosalinda alias Julia Malfeteová, která to mohla trošku ztopořit ... tedy pozvednout, ale nestalo se tak. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč?! Původní francouzský film je originální, dobře natočený a misty dokonce vtipný, tohle bylo naprosto zbytečné. To vážně museli natočit Návštěvníky pro americké diváky? Copak by bylo tak těžké tu francouzskou verzi nadabovat. Upřímně, nedivím se, že se režiséru do další spolupráce už nechtělo a že se za tohle styděl. Je to šílený. Opakovaný vtip není vtipem, I když se pozměnil příběh, original je a bude vždycky lepší. Jen Christina Applegate mi byla sympatičtější než francouzská představitelka Beatrice. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. Nikdy jsem návštěvníky neměl nějak v oblibě. Ale nevím, jestli to bylo náladou, ale pobavil jsem se. Tedy především v prvních 3/4 filmů. Sice některé vtípky byly trošku drsnějšího ražení, ale ten kontrast mezi chováním z minulosti a současnosti, ty rozdíly vnímání světa a skutečnosti, navíc okořeněné historickou mluvou, to mě prostě bavilo. Ke konci už to byla trošku nuda, ale po většinu filmu jsem se dobře bavil Asi mi to tentokrát sedlo. Není to žáden zázrak, ale bavil jsem se. Howgh! ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočný remake, ktorý sa dokázal len v niekoľko málo scénach aspoň dotiahnuť na svojho predchodcu. Tvorcovia mali radšej skúsiť pokračovanie, keď už mali oboch hlavných hercov pod palcom a skúsiť tak priniesť niečo nové, pretože toto tu už bolo tretí krát, keďže ani dvojka v podstate veľa nového nepriniesla. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další úsměvné pokračování. Vtip převažuje spíše v první polovině, což je určitě dobře. Bohužel ta druhá polovina o to dost rychle přišla a stala se příliš nezajímavou. A myslím (mluvím snad i za ostatní), že by radši další díl být neměl. Hodně mě zklamal Jean Reno, že se mohl podepsat pod takovou ubohost jako jsou právě Návštěvníci. 40% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama