Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Příjde mi, že kouzlo filmu se vytratilo. Nevím jak a kam ale není tam. Sice scény v restauraci a to jak u stolu tak u záchodu jsou vydařené, ale na celý film to nestačí. Christýna Jablečnábrána se mi ze všech ženských rolý v serii líbila uplně nejméně, snad proto, že mám tuto herečku v hlavě zakodovanou jako Kelly z Ženatý se závazky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hrabě Thibault z Malfete (Jean Reno) má těsně před svatbou se svoji nástavající, krásnou princeznou Rosalindou (Christina Applegate). Na ni má ovšem zálusk nejen on, ale i další rytíři - a jeden z nich se domluví se zrádnou čarodějnicí, a pak Thibault pod vlivem zákeřného kouzla Rosalindu zabije. Ale nevzdává se, a vyhledá čaroděje, aby jej poslal několik minut před hrůznou událost. Anglický čaroděj je ale popleta, a místo do minulosti odešle Thibaulta, jeho sluhu a nakonec i sebe do současného Chicaga - kde se všichni setkávaji s Thibaultovou praprapra...vnučkou Julií. Dokáže se Thibault vrátit zpět do svého času a zachránit milovanou Rosalindu? ... Vzhledem k tomu, že jsem originální snímek neviděl - tedy nemůžu srovnávat - se mi Návštěvníci dost líbili. Samozřejmě, námět setkání minulosti ze současností je velmi profláknutý (i když většinou se člověk z dneška dostává do minulosti), ale i tak se u něj dá docela dobře pobavit. U scén s drakem, objevováním slastí koupelny a večeře v restauraci jsem se dobře bavil - a o nic jiného asi nejde. Jean Reno podává svůj standard, vykulený rytíř mu šel, ale docela mě překvapila Christina Applegate, která od Kelly Bundyové ušla docela dlouhou cestu... ()

Reklama

fannah 

všechny recenze uživatele

Bolí mě u srdce když vidím že tohle mohl natočit stejný režisér jako dvě předchozí, naprosto perfektní části. Je to celkově špatný film a myslím že Hollywood Pictures a vůbec celá americká činnost se k originální francouzské záležitosti vůbec, ale vůbec nehodí. Tento film neměl vzniknout. Poiré měl klidně navázat na konec druhé části, což se samozřejmě dalo. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tihle Návštěvníci vaří z vody, nepřináší nic nového a zmohou se jen na opakování otřepaných vtipů. Americká mánie pro předělávky opět zrodila špatné dítko, herecky příjemné, ale neskonale otravné. Z toho filmu jednoduše čpí ta hořká snaha vidět aspoň letmý pohyb vašich úst. Někteří připisují tragický punc, tak to mi zase nepřišlo, jen zbytečné a špatné setkání starých známých. A na špatném místě, a ve špatný čas... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Američani si to převzali posvém a to se ne zcela vyplatilo. Místy až moc okaté kopírování jedničky moc nezachraňovalo ani angažování pohledné Christiny Applegate. Její dva kolegové opět drželi film nad vodou, ale nad propastí podprůměru je tentokrát držela jen přítomnost jejich kolegy – kouzelníka. I zde se dá vidět několik vydařených scén, ale i přesto zde zůstává ve vzduchu vyset několik výtek, že tohle jsme už přeci jednou viděli… ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama