Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další úsměvné pokračování. Vtip převažuje spíše v první polovině, což je určitě dobře. Bohužel ta druhá polovina o to dost rychle přišla a stala se příliš nezajímavou. A myslím (mluvím snad i za ostatní), že by radši další díl být neměl. Hodně mě zklamal Jean Reno, že se mohl podepsat pod takovou ubohost jako jsou právě Návštěvníci. 40% ()

Ace odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad amerického přístupu k zahraniční filmografii. Nebudou se přece obtěžovat čtením titulků nebo předabováním originálního filmu. Raději si natočí remake. Oproti originálu ho pro jistotu obohatí méně kvalitními rekvizitami a kostýmy, děj nelogicky zasadí do amerického velkoměsta a zápletku značně zjednoduší, pro případ, že by ji nějaký prostý Yankee nepochopil. Alespoň pro tento film to platí stoprocentně. Jedinou záhadou mi zůstává, jak se někdo jako Jean Reno či Christian Clavier mohl zaplést do podobného projektu. ()

Reklama

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Neskutečně drzá, doslovná kopie "Jedničky". Identicky zkopírované scény (viz ničení auta, chyba čaroděje s vejcem, skoro polibek Thibaulta a Rosalind, chybná záměna Thibaulta s bratrancem atd. atd.). Blbka Apllegate do role intelektuálky sedí asi jako Thibault do 20. století. Tohle je opravdu smutné. Smutné! Upřímně nechápu proč se Reno a Clavier pro tohle snížili. 1/10. ()

Apophis 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že pro mě bylo velkým překvapením, že jsem se na to byl schopen DODÍVAT!!! Rozumějte, na předchozí jsem se vydržel dívat vždy jen tak asi 20 minut... Podle mého zde trohu sundali nohu z pedálu bláznivosti, ale bohužel nic dalšího nepřidali (nepočítám-li "osvobozování otroka" - ti Amíci si to bohužel musí strčit všude...). Bylo tam kupodivu i trochu inteligentního humoru, ale ne na více než 1*. Jenomže nesmím zapomenout na herecké výkony. Christian Clavier mi jako herec svým stylem moc nesedí, ale v tomto filmu to nebylo tak strašné. Tu další přidal skvělý Jean Reno, který byl ve své roli "Artušovského" a idealizovaného rytíře více než přesvědčivý. Jednoduše, pokud ve filmu hrají herci kalibru Jean Rena, film má 1* navíc jistou... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Thibault Goes to England ,2. The Hag's Hut ,3. Rosaline and Thibault ,4. Hallucination and Execution ,5. To Chicago ,6. Kill the Car ,7. Thibault Sees Julia ,8. My Cousin, My Desendant ,9. Tub for Two ,10. Kissing Cousins ,11. Searching for a Wizard ,12. Another Visitor ,13. On the Bridge ,14. Feel Like a Lady ,15. Andre Can't Ask ,16. The Wizard Pulls Himself Together ,17. The Wizard Cooks ,18. Andre Asks to Stay ,19. Not a Bunny ,20. The Big Chase ,21. What Will I Do Without You ,22. Thibault and the Wizard Return Home ,23. In the Icehall ,24. Hunter Gets It/Julia Sees the Castle ,25. Your Time Will Come ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama