Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quincy Magor (Leslie Nielsen) je výstřední milionář s otevřeným srdcem, slabým zrakem a neuvěřitelnou klikou, bez které by se v životě neobešel. Pan Magor totiž zásadně odmítá nosit brýle. Přesto díky svému štěstí jako zázrakem bez úhony propluje každou nebezpečnou situací. A většinou ani netuší, na jak tenkém vlásku visel jeho život. Tentokrát se pan Magor náhodou zapletl do loupeže diamantu nedozírné hodnoty. Díky jeho pověstné klice odešli zloději s nepořízenou a drahokam se shodou náhod ocitl v jeho kapse. Krásná lupička Luanne LeSeur se ale nehodlá vzdát své kořisti a snaží se z popleteného milionáře učinit oběť svých rafinovaně ukutých piklů. Pan Magor a jeho synovec Waldo se navíc brzy ocitají ve dvojím ohni. V patách totiž mají nejenom padouchy, ale i agenty FBI, kteří se domnívají, že právě pan Magor je pachatelem mimořádně rafinované loupeže. Bláznivý rej nedorozumění, honiček a odvážných kaskadérských kousků může začít.

PAN MAGOR vznikl na motivy populárního animovaného seriálu Mr. Magoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

wosho 

všechny recenze uživatele

Film co ocení malí špunti do 10ti let, důchodci starší 75let a lidé po lobotomii mozku jakéhokoliv věku. Pan Magor nemá žádnou filmovou hodnotu, je profesionálně napsaný, natočený, bez humoru pro normální lidi, bez života. Dá se jím zabít solidně sobotní dopoledne, kdy mozek po prokaleném večeru nefunguje na 100%, ale že bych se jím bavil v normálním stavu se říci nedá. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace kreslené grotesky dopadla plně dle očekávání - špatně. Snímek je i při střízlivé stopáži hrozně nudný, většina komických situací je trapně nevtipná a celá zápletka smrdí neoriginalitou jako rybí kost v krysím doupěti. Dejme tomu, že Nielsenovi mohla účast ve film přinést nějaké osobní uspokojení, proč se natáčení účastnili jiné známější tváře (Lynchová, Hudson, McDowell) je jaksi nasnadě - prachy na nájem. S chuděrky začátečnice Gardnerové udělali úplného trola. Smutné. 20% ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Smutný pád Nielsena, protože když tento film porovnáte s Bláznivou střelou, tak Mr. Magoo je zoufale nevtipný film, který ani nemá být parodií, a to je zřejmě kámen úrazu celého filmu. Postavit totiž celovečerní film na postavě z grotesek, která špatně vidí a zachraňuje ji štěstí, je tak zoufalý námět, že ani scénář nebo zkušená Tongova režie (Police Story 3, První rána) nic nezmůže. Utrpení pro diváka. * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen, jakmile nehrál Franka Drebina, přestal být tak nějak vtipný. A tentokrát nebyl na to až tak sám (Kelly Lynch, Matt Keeslar nebo Nick Chinlund), ale když většina vtípků vychází z infantilního pojetí pána nenosícího brýle, brzy se to obehraje a brzy dojdou vtipy. Je to částečně dáno adaptací kresleného seriálu pan Magoo, kterou film volně převedl do hrané podoby. Stanley Tong rozhodně není nejhorší režisér a je znát, že je mu bližší spíše dynamicky-akční pojetí komedie než situační humor. Jeho režie je i přesto výrazným pozitivem, stejně jako dobré herecké obsazení, které ovšem slaboučký scénář nespasilo. 40% ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal som trošku ale nakoniec palec úplne dolu. Za celý ten čas ani jeden lepší vtip a úplne dejové prázdno, čistá otrepaná plytkosť a chvíľky keď Leslie Nielsen vládol, teda šantil v Bláznivých strelách sú už nadobro preč. Veru radšej nech si behá len po malých cameo v Scary Movie, to mu stačí. ║Rozpoet $30miliónov║ýTržby USA $21,437,192Tržby Celosvetovo $28,937,192 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie trvalo od marca do septembra 1997. Film sa natáčal vo Foz do Iguaçu (Brazília), na miestach v Argentíne a vo Vancouveri, Britská Kolumbia, Kanada. Scény v múzeu sa natáčali vo vestibule centrálnej pobočky Vancouverskej verejnej knižnice a animovaná sekvencia sa vytvorila v štúdiu v kanadskom Toronte. (Arsenal83)
  • Disney chcel, aby sa z filmu stala "medzinárodná franšíza", ale po kritickom a komerčnom neúspechu neboli nikdy vyrobené žiadne pokračovania. (Arsenal83)
  • Film sa po uvedení do kín stretol s veľkou kritikou nevidiacich a slabozrakých. Kvôli tomu bol z kinodistribúcie stiahnutý už po dvoch týždňoch premietania. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama