Reklama

Reklama

Běsnící měsíc

  • Velká Británie The Raging Moon (více)
Trailer

Po vážném zranění je mladý sportovec psychicky na dně a skončí v domově pro handicapované. Tam se sblíží s mladou ženou, která trpí obrnou, a tenhle vztah mu změní život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

kareen 

všechny recenze uživatele

Potěšilo mě, že se z toho tvůrci nepokusili udělat další prvoplánovou citovou vydíračku, ale naopak natočili příběh o jednom vozíčkáři a jeho lásce s citlivým přístupem k problematice tělesně postižených, navíc s velmi věrohodnými charaktery a výborným Malcolmem McDowellem v hlavní roli. A z toho konce mi bylo opravdu smutno... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pět minut před posledními deseti romantické, posledních deset drama, ostatní nijaké. Což nemusí nutně znamenat hanu. Šlo tam o přiblížení života lidí, kteří již ztratili šanci v uzdravení, nikoliv chuť žít. Prázdnota by v případě přizpůsobení se pravidlům ústavu byla jejich každodenní církví podporovanou současností. Viděno v původním dabingu z Brna, dobrá práce. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Na začiatku máme energického a urozprávaného frajera, ale choroba a príchod do ústavu ho zmenia na zatrpknutého a mĺkveho mladíka. Niet sa čo čudovať, asi mnohí by sme takí boli, keby nás boh položil na lopatky. Akonáhle sa vo filme zjaví láska, všetko to ožije a aj hudba zrýchli svoje tempo. Lenže človek mieni a život mení ... je to naozaj krásny a zároveň smutný príbeh so skvelými dialógmi a myšlienkami a Malcolm je neoddolateľný. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Z neštěstí do štěstí a zase zpět. Energický, naprosto upřímný, o holky se zajímající a vtipný mladík, je ze dne na den vystaven nekompromisní situaci, se kterou se snaží vyrovnat po svém. Tedy s humorem a nadhledem. Rozhodnost střídají pochyby i odcizenost a jediný opravdový lékař, který může Bruceovi pomoci, je čas. Ten přináší nenadálé změny. Upřímné přátelství a společné rebelantství, nejen vůči církevním investorům, se mění v čistou a upřímnou lásku, navzdory osudu. Výborná režie nepostrádající dlouhé záběry a naprosto vynikající dialogy, které díky Bruceovo upřímnosti neztrácí humor, ani skvělé myšlenky "když už kšeftujete s něčím takovým, jako je Bůh, dáváte na to alespoň nějakou garanci?". Nakonec bych si dovolil použít Bruceova slova, který by tento film popsal asi takto. Mrzácká love story, která Ti ukáže, že pravé štěstí nalezneš pouze sám v sobě, ve svých citech. Malcolm tímto potvrzuje své místo v mé desítce herců a já mohu s klidem říci, že i mezi romantickými filmy mám svého favorita. Nádherná podívaná se silným a vlastně otevřeným koncem. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto reálný, na konci hodně smutný film. Se skvělým Malcolmem v hlavní roli. O neštěstí, o naději, o lásce. O tom, že život se Vám může změnit během chvilky a když už doufáte, že to nejhorší máte ta sebou, přijde snad ještě krutější rána, se kterou nezmůžete vůbec nic. Jenom bezmocně přihlížet a spílat osudu. Nic jiného se vážně dělat nedá.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama