Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Florence a Nicolas se milují. Florence se chce vdávat, Nicolas si myslí, že manželství je blbost. Zdá se, že dokonalý pár má problém. Jenže pak přijde Nicolasova sestra se zprávou, že je tajně přihlásila do soutěže o svatbu u Niagarských vodopádů a … No ano, vyhráli. Tak že by svatba přece jen byla? Všechno tomu nasvědčuje. Tedy až do té doby, kdy Nicolas prohlásí, že to, co lidi spojuje na celý život, je hypotéka a ne láska. Florence to, mírně řečeno, naštve. Svatba nebude! Nebo bude? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Hees 

všechny recenze uživatele

Chápem, že niektoré filmy majú horšie hodnotenie pretože majoritnými hodnotiacimi sú muži.A práve preto niektoré romantické pekné filmy sa nedostanú nikdy úplne hore.Ale tento film nie je ani romantický ani pekný.Keby bol tento film aspoň vtipný ak som v nom niečo vtipné našiel tak toho bolo veľmi málo.Je to ako film na počkanie napísaný za 12 minút.Sám by som to napísal vtipnejšie a lepšie.A hlavne vybral lepšieho hlavného hrdinu ktorý sa absolútne nehodil k solídne hrajúcej herečke (solídne je však na 3- keď najlepšia je jednotka ako v škole). ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Kanadská romantická komedie Bláznivá svatba je zábavnější, než by se podle zdejšího hodnocení mohlo zdát. Snad je to tím, že má pro většinového diváka obtížněji stravitelné schéma. Ale právě vyprávěcí systém, který přeskakuje z postavy na postavu (zejména smršť ze začátku), dělá pro mne tento haněný film poutavějším a uspokojivějším. Ten režim má své osobité kouzlo a humornému nadhledu neschází šmrnc. Slova lásky jsou vytrvale žádána a lidé ve své zuřivém soupeření o nastávající dominanci ve vztahu se zasekávají stejně, jako tisíckrát obehraná deska. Nakonec se zachraňuje mnohem více, než jen jeden vztah. Páry jsou zde vyobrazeny v několika variantách i různých stadiích, což přináší další odlehčené možnosti vedlejších zápletek. Hlavní postavou romantické komedie je Nicolas (zajímavý François Morency), oddaný partner s nedostatkem slov, kterými by popsal vyznání hlubokého citu. Hlavní ženskou postavou je Nicolasova partnerka Florence (šarmantní Geneviève Brouillette), zatvrzelá ve svém zoufalém postoji při pocitu nedostatku důkazů životní lásky. Z dalších rolí: Nicolasova naivně se snažící a přespříliš upovídaná sestra Claire (Pierrette Robitaille), její milující a věrný manžel Gaston (Jacques Girard), Florencein bratr v rozkladu kultivovaně odcizeného manželství Bernard (sympatický Yves Jacques), jeho manželka s nově nalezenou mízou Geneviève (Diane Lavallée), Nicolasův neúnavně zachraňující bratr Robert (René Richard Cyr), jeho bezprostřední přítel Dimitri (Bobby Beshro), Florencenina mírně závistivá kamarádka Michelle (Sonia Vachon), spokojení Florenceniny rodiče Simone (Louisette Dussault) a Jules (Gérard Poirier), Nicolasova náruživá sestra Lara (Catherine Florent), její vyždímaný přítel Marc (Michel Courtemanche), nemluvná Nicolasova matka (Colette Courtois), či potrhlá svatební koordinátorka Betsy (Lisa Bronwyn Moore). Není to úchvatné dílo, ale i tak přináší svěžest do stojatých vod romantických komedií a mě pobavil. ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Komedie o sestře, která když mluví tak zavaří nejspíš úplně každému. A tak pořád dokola a o tom je celý film...ale tak chvilkama sem se pousmála... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o ničem. V podstatě jen o tom, že ženich musí dokázat nevěstě, že ji skutečně miluje. Přesto jsem se místy docela bavil a zdejší hodnocení se mi zdá hodně nízké, tak dávám tři hvězdy, protože film nenudil a nenaštval. Jenom by to chtělo sympatičtější herce. ()

FanOfMovies odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybuju, že se někdo diví, že tento film má takové hodnocení. Absolutně nezajímavé a bez příběhu... Nic víc k tomu nelze napsat. ()

Reklama

Reklama