Reklama

Reklama

Sexperiment

  • USA The Sexperiment

Obsahy(1)

Sexuolog Harry se svou kolegyní Joan uzavřou sázku, že vyléčí plachost a nesmělost u dvou pacientů. Díky nestandardní metodě léčení ale udělají nesmělí hrdinové svým lékařům čáru přes rozpočet... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti Vám mohu sdělit, že parádní šu...ku můžete zažít i bez sebemenšího náznaku zamilovanosti. Tak a teď se na tuhle blbost ani nemusíte dívat. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Zřejmě sociologický ústav dostane zadání výzkumu, vyzkoumat jakou roli hraje při sexu láska. Přitom si vedoucí (bývalý pár) všimnou, že jeden pracovník se zamiloval do jiné pracovnice a oba zařadí do výzkumu aniž by o tom zaměstnanci věděli a uzavřou sázku. Každý situaci popostrkuje ve svůj prospěch, přičemž se opět zamilují, ale zavaří to svým podřízeným. Film začíná celkem zajímavě otázkou jestli je sex lepší když je člověk zamilovaný nebo se dá dosáhnout úžasného sexu i bez zamilování. Nejdřív se všichni k lásce staví skepticky, při výzkumu respondenti popisují své zážitky jenž jsou promítány jako erotické scény a postupně se film mění v telenovelu se štastným koncem a všemocnou láskou čarodějkou. Škoda nápad nebyl nejhorší jenom by si s ním chtělo víc pohrát, vyměnit všechny herce a víc se zaměřit na rozpor lásky a sexu než z toho udělat takovou lovestory. ´ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama