Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh z doby postfrankistického Španělska. Mladíci Urko a Paco si přivydělávají jako dealeři heroinu. Sami mu však přicházejí na chuť, a tak jejich prvotní zvědavost postupně přerůstá v heroinovou závislost. Problémy s ní spojené na sebe nenechávají dlouho čekat. (Psychor)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na temu drog som videl v 90s dva kvalitne filmy - Requiem for a Dream a Trainspotting 1996.  Tuna sa pomerne neznamy reziser Eloy de la Iglesia predviedol -  drogy, Madrid, Spanielsky stat po Francovi ...... neskutocny brutal a tento film pojde len tazko prec z hlavy  : 100 % ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Pecka!! Fakt hodně syrovej španělskej flick o dvou mladých týpcích, kteří se dostávají do závislosti na heroinu a do všech těch sraček, které s tím běžně souvisí. Je to hodně syrový, krutý, smutný ... některý scény byly fakt dost hustý, přitom vše realistický. Kromě dramatického vykreslení závislosti na heroinu film slouží i jakási kritika sociálního systému, policie, obchodu s drogami a v některých okamžicích nabízí i docela hlubší filosofické zamyšlení. Konkurence "bezkonkurenčního" italského Amore Tossico, který vznikl ve stejném roce. ()

Reklama

Reklama