Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V laboratořích výzkumného střediska v Luxembursku dojde k nešťastné události při experimentu s urychlováním částic. I přes protesty profesora Soderstroma dá šéf projektu a společnosti Filadyne Dr.Abernathy příkaz na uskutečnění nebezpečného pokusu. Dojde však k nehodě a cyklodrom exploduje O osm let později se přesuneme na americký kontinent, kde profesorka místní univerzity Eva Soderstronová připravuje pomstu za smrt svého otce a chce odhalit nekalé praktiky společnosti Filadyne a jejího šéfa. Je rozhodnutá zneužít i důvěru svého kolegy a milence profesora Prica, který pro uvedenou společnost externě pracuje a má přístup k některým tajným materiálům (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

cityman odpad!

všechny recenze uživatele

Tehle film je celý naprosto postavený na hlavu. Už to že na obalu videokazety na kterém mizí jakýsi autobus v jákési díře, což ve filmu není vidět ani náznakem, by mělo být varováním. Ale v tomhle filmu ačkoli se jmenuje "Černá díra" nemizí vlastně skoro vůbec nic kromě divákovi trpělivosti. Pokud "Černou díru" ve vaší videopůjčovně náhodou uvidíte vyhněte se jí velikánským obloukem, mohla by vás totiž vtáhnout do víru neuvěřitelné nudy. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ten dialog na konci, když jsou oba spoutáni na těch židlích opravdu nemá chybu. Ono dvě, nebo tři hlášky v celém filmu jsou, ale to je vše. Jinak je to skvělá podívaná na usnutí. Hm, vlastně ani na to ne. Jedno z těch nej nej nej debilnějších SF kategorie D. I když na konci pokus o jakési efekty tam byl. ()

Reklama

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je vidět na IMDb, téhle naivitě nevěří ani Američané. Pseudo-super-SciFi zápletka s malilinkatou černou dírečkou, která šmejdí kolem Země a za nějakou dobu (aby to hrdinové kdyžtak mohli odvrátit) se chystá naši rodnou planetu schramstnout, je (při ignorování téměř všech fyzikálních zákonů) ještě schůdná, ale ta vycpávka kolem je opravdová hrůza... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dr. Abernathy (Malcolm McDowell) je ochoten obětovat vše, jen aby proslavil své jméno ve vědeckých kruzích. Jeho pokus s urychlovačem částič v Lucembursku ale selže, a většina výzkumníků včetně profesora Soderstorma zemře při následném výbuchu. O pár let později se Dr. Abernathy svůj experiment pokouší zopakovat, tentokrát ve Spojených státech, kde založil společnost Filadyne. Dcera profesora Soderstorma ale ví, jak to ve skutečnosti v Lucembursku bylo, a pokouší se Dr. Abernathyho zastavit, než se bude tragédie opakovat...Proč jsem si probůh tento film vůbec pouštěl? A jak se sakra vůbec objevil v mé filmové sbírce? Ani na jednu z výše uvedených otázek se mi ani nechce raději přemýšlet (jediná možnost je, že jsem masochistický schizofrenik, a tajně si takto dělám "dobře"). Každopádně netuším, co Malcolm McDowell komu provedl, ale musí na tom být hodně špatně, když už se musí obětovat i pro takovéto veledíla (a navíc takové velerole, jako má zde). Zbytek filmu si nezaslouží komentovat - špatný scénář, špatné herecké obsazení i výkony. Nejlepším na celém díle je zde uvedený plakát, který ale s filmem vůbec nesouvisí... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama