Reklama

Reklama

Svět zmrzlinových válek, hříšných zábav, vodního lyžování, kolečkových bruslí, božských těl, rychlých aut, pouličních hudebníků, omračujících žen,... a vraždy!!! (oficiální text distributora)

Recenze (5)

choze 

všechny recenze uživatele

V levém horním rohu obrazovky logo ALVIMu a nezapomenutelný dvouhlasý dabing. První ze dvou Mastorakisových jen velmi nenáročných komedií v našich videopůjčovnách v první polovině 90. let (druhá byla NINJA ACADEMY také produkovaná společností Omega) sice není tak třeskutě vtipná, jak by si asi přála a ústřední duo má do Coreyho Haima a Coreyho Feldmana daleko, ale oplývá atmosférou lehkonohé eightes plážové komedie (pátrání po tetovaném zadku, homosexuálové jako komické figurky, zmrzlinová bitva) a docela fajn dialogy, u kterých člověk prostě nemůže neocenit tu snahu, co je z nich cítit. Vzkaz překladateli - přeložit Venice Beach jako "pláž v Benátkách" je pěkná zhovadilost. ()

navorski 

všechny recenze uživatele

Tragická komedie na pomezí Pobřežní hlídky a Vražedného pobřeží. Ale dovedu si představit, že na začátku 90. let z toho ta Amerika do Československa doslova stříkala. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Páni, na ten film snad nikdy nezapomenu, dostal jsem u něj snad svou první ereci a to z té striptérky za kterou jedou ti kamarádi:-). Ale teď vážně, je to děsná píčovina (kterých se v 80tých letech natočily tuny). Viděl jsem to asi tak v 10-11letech a mé vzpomínky jsou zabaleny mlhou hustější než pára v sauně. Ale nějak si vybavuji, že se to líbilo mě i mé sestře a tak poslepu tomuto "skvostu" přiřadím z onoho prvního důvodu ****. Ale pokud se na to podívám dnes, tak fakt nevím. ()

Reklama

Reklama