Reklama

Reklama

Tvrdý akční příběh teenagerů, kteří prožívají hrozivé nebezpečí ze strany šílených vrahů v divočině Jižní Californie, natočený podle skutečné události. (D-ALVIM Video)

Recenze (19)

majo25 

všechny recenze uživatele

Slasher má miestami dobrú atmosféru, ktorú využíva na osamelej chate a za tmy. A aj keď je osadenstvo chaty relatívne nesympatické - skupinka mladíkov + ich nadržané partnerky - pri tomto žánri je to celkom bežné. Klišé strieda klišé. Treba povedať, že záporáci sú skôr slabí, využívajú iba moment prekvapenia a poznanie svojho priestoru a preto v konfrontácii s nožom či mačetou nemajú veľkú šancu proti po zuby ozbrojeným paintballovým nadšencom. Preto padnú vhod nejaké tie pasce. Síce film nenudí, ale vcelku ide len o čistý priemer. ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Luciáškem. Lidé v tomto filmu se chovají tak, jak by se nejspíš chovali i ve skutečnosti při takovéto situaci. Jen jsem našel obrovskou (jednu z mála v tomto filmu) nevychytávku: Pochybuji, že si ta pitomá holka bude zavazovat tkaničku a řekne:"Běžte napřed, já vás dohoním" a oni řeknou "dobře" a najednou za pár vteřin jsou pryč a ona piští a piští a nikdo nikde:) A to ve chvíli, kdy už vědí, že je tam chtěj povraždit. Totéž s tím šípem. Každý by jel dál, aby to neslízli taky, ale oni nééé. Zastaví na půl hodiny, aby mohla ta hysterka ječet. A otevřený konec přišel nečekaně rychle. Ale jinak velmi zajímavé oproti dnešním sajrajtům jako Hory mají oči. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Partička paintballových válečníků má tu smůlu, že si vyrazí na piknik na místo kde se pohybují skutečný lovci a zabijáci co se s tím zrovna dvakrát nemažou. No řekněte sami není to libovej brakovej námět? Já neměl o tomhle zapomenutým béčku ani potuchy, samozřejmě, že kdo jinej ho mohl vyhrabat než vegetol.mp. Je to něco mezi akčňákem a slasherem z naprosto typickou osmdesátkovou bezstarostnou atmosférou k čemuž přispívá i naprosto charakteristický hudební podmaz. Ano je pravda, že docela dlouho se to rozjíždí, ale tvůrcům se daří udržovat dobrou atmosféru a diváka v očekávání věcí příštích. Pochopitelně to, ale nezapomenou občas i odlehčit nějakým tím fórkem nebo hláškou aby bylo jasno, že to není míněno úplně smrtelně vážně. Poslední půlhodinka už je docela jízda, atmosféra graduje, mrtvoly přibývají a zábava je zaručena. Nemůžu si pomoct, ale pod 4* prostě nedám a to ani když vidím takový film dnešní optikou. Někde jsem četl, že 80 léta jsou desetiletím obskurního vkusu, no možná to tak je, ale mě to nesere.70% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu velká nostalgie, kdy jsem to za dob VHSek sjížděl u tety v obýváku po tajnu, když zbytek osazenstva rodiny mělo zahradní večírek a mysleli si, že koukám na pohádku. :-D Jojo, na tu dobu to byla docela brutalita a solidní horor. Jasně, tenkrát jako děcko jsem absolutně nerozlišoval, jestli to bylo A nebo B a upřímně mi to bylo jedno..... důležitý bylo bát se a to jsem se tedy opravdu bál. :-D Člověk to musí posuzovat z tohoto hlediska, pak by, dle mého, se tomuto snímku dostalo mnohem solidnějšího ohodnocení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové buranské céčko. Narosto odrazující rádobyakční začátek, ploché postavy (obsahově, ne postavově), úlítlé až mimózní dialogy, toporné necharakterní neherectví, klasická osmdesátková atmoška. K tomu samozřejmě tragicky geniální two woice rychlodabing, který k té vší škváře přidá ten správný odér a zajímavost. Úplně normální holky (bez podprsenek). Ten film se ani nestydí otevřeně odkazovat na Pátek třináctého a podobné klasiky. Až si říkám, sakra, proč u těchto starých filmů to funguje a u nových ne? Je to opravdu tou atmosférou, bez záplavy laciných lekaček a digitálních bubutriků? Nevím, ale prostě, i když je to hrozná blbost, se na to koukalo fajn. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama