Reklama

Reklama

Desserts

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 1999, 5 min

Obsahy(1)

Muž jde po pláži, až dojde k čokoládovému překvapení. (poz3n)

Recenze (8)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Som jediná, ktorej to pripadalo ako nevydarený hot- dog ? Ehm, mna to iba nenadchlo, napokon.. koho by aj nadchlo po A) spoiler: ze sa McGregor sám ako pako prechadza po pláži (bezomňa myslím), po B) ze týmto konaním evidentne nevie, čo sú pravé dezerty a po C) že to celé ani nestihne oľutovať ??? ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé. Dlho som rozmýšľala, aká je pointa tohto dielka, potom som si ho pozrela ešte párkrát. Zakaždým som si bola istá, že chápem, čo mi chce Jeff Stark povedať. Ale potom som si prečítala názory iných ľudí na nete a pozrela si film ešte párkrát. A s každým novým zhliadnutím sa mi v hlave vyrojili nové a nové myšlienky(osud/ryby/?). Určite ho v budúcnosti vyhľadám znovu. ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Dívat se na podobné dílko, když se zrovna zadařilo x hodin se necpat, je velmi slušným varováním a provokačkou pro Pavlovovy reflexy i když člověk není na sladké. Poučení: Courat se všude pokud možno nažranej, aby člověk nepodléhal snadno neobvyklým svodům. Doporučuji.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Čekal bych, že se to přihodí spíše vám, madame, než mladému muži ve filmu, na druhé straně mužský jsou prasata schopný sežrat i něco ze země, kdežto vy, jistě distinguovaně debužírujete pouze v přítmí své oblíbené cukrárny. ()

Reklama

Reklama