Reklama

Reklama

Daltoni

  • Francie Les Dalton (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nejbláznivější banditi Divokého západu, čtyři bratři Daltoni, se rozhodnou vyloupit banku, aby udělali radost mamince. Ale není to tak jednoduché. Nejprve uprchnou z vězení a pak v Mexiku hledají kouzelné sombrero, které by jim pomohlo úspěšně dosáhnout jejich cílů... Jenže cesta je plná nástrah a Lucky Luke už jim je v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

otík 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná magorovina, něco takového se snad ani natočit nedá. Ukecané, bez výraznějšího děje, absolutně žádný spád. Občas jsem se zasmál, to bych jinak lhal, ale spíše tomu, jak jsou ty scény trapné než vtipné. I Schweigerův Lucky Luck má do Hillovského hrdiny hooodně daleko. Zvládl jsem to na třikrát, víckrát bych si asi raději hodil mašli. Slovenský překlad "Daltonovci: Kreténi divokého západu" vystihuje pravou podstatu bratří Daltonů. Hudba: Alexandre Azaria ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Agenti nula nula je hrozná magořina, ale i přesto jsem chtěl další film těchto rádoby komiků vidět. Už jenom díky tomu příběhu. Nápad je to totiž opravdu dobrý a popravdě film samotný zlý vůbec není. Ty procenta by si podle mě zasloužit nemusel, dal bych mu klidně víc. Daltoni jsou totiž filmem věrně kopírující bratry Daltony, tak jak je znáte z pohádek o Šťastném Luckovi, naprosto přesně. Dementní, praštění, trapní ale občas ignorantsky vtipní. Možná vidět film jako malý, rád na něj v dnešní době budu vzpomínat, protože celý film je nádherně barevný, skoro jak namalovaný a hezky se na to kouká. No a popravdě občas tam jsou chvilky, které od srdce opravdu pobaví i když je to praštěné. Určitě tenhle film nijak nebudu hanit. Pobavil jsem se u něj a tím jak je blbej tvůrci vlastně dokázali to, že věrně kreslené postavy přetvořili do reálného světa, protože takoví Daltoni skutečně jsou. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další bestialita nejtrapnějších francouzských komiků současnosti. Pánové dělají neustále ostudu francouzské komedii a zahlcují nás podobnýma sračkama. Daltoni jsou přitom jeden z těch lepších filmů, kde můžeme tyhle paka vidět. Další nevyužitý námět perfektní předlohy. Jedna hvězdička za pěkné barevné filtry a pár dobrých scén. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne trápna komédia, ktorá mi pripomenula imbecilných Agentov dementov. Humor tu absolútne nefunguje, postavy sú extrémne nesympatické, efekty hnusné a scenár načisto debilný. Fakt som sa pri tom cítil trápne. Technická stránka síce občas ponúkne aspoň náznak zlepšenia, ale bohužiaľ ostane len pri ňom. 1/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt silena kokotina. Cozpak o to, podivat se na znamej pribeh z pohledu Daltonu neni blbej napad a i kdyz neni dej kdovijak promakanej, da se to prezit. Horsi je, ze vetsinu casu se hlavni ctyrka jenom silene sklebi a jejich vudce pripomina Pavla Lisku. Til Schweiger sice jako Lucky Luke spatnej neni, jenze ten tam je sympatak Terrence Hilla a tohle je jen takova karikatura. Kdyz ale pominu tyhle minusy, precejen i tady se najde sem tam nakej netrapnej vtip, hudba vykradena z hromady jinejch filmu je paradni a hodne se povedla i vizualni stranka, ktera je fakt moc pekna, akorat obcas to je drobet prepaleny s nejakejma filtrama. A pak tu je jedna brutalni akce s tezkym kulometem. Slabsi 3*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Sudca odsúdi bratov Daltonovcov na 5000 týždňov väzenia. Vo filme je potom párkrát spomenuté, že si "odsedia" 112 rokov, avšak 5000 týždňov je okolo 95 - 96 rokov. (zanvalzans)

Reklama

Reklama