Reklama

Reklama

Téměř smrtonosná past

  • Francie La Tour Montparnasse infernale (více)
Ukázka z filmu 3

Obsahy(1)

Eric a Ramzy se živí mytím oken jednoho pařížského mrakodrapu. Eric nejraději pracuje v 52. patře, protože tam sedí atraktivní manažerka Stéphanie, kterou tajně miluje. Jednoho dne se mládenci stanou svědky přepadení. Do budovy vtrhnou teroristé pod vedením zabijáka Fursaca a zajmou vedení firmy, aby získali z trezoru padesát milionů franků. Eric je odhodlán milovanou Stéphanii zachránit, a Ramzy ho v tom samozřejmě nenechá samotného. Vyzbrojeni smetáky a hadry, mění se ve šlechetné akční hrdiny. (Intersonic)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 3

Recenze (35)

e-arthworm 

všechny recenze uživatele

Uživatel "tailguner" to vystihl přesně : naprostá blbost, leč s několika (daly by se spočítat na prstech) vtipnými momenty, u nichž se člověk od srdce zasmál. Vyzdvihl bych zejména odstřelení šaškujícího hlídače, scénu s rozžhavenou tyčí a závěrečný odlet vrtulníku s přichyceným záporákem ("Podej mi ruku !"). Potěšil Asiat zjevně suplující mého oblíbence Al Leonga alias teroristu Uliho. "To je jako...pizza čtyř bot." ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Tady zůstává rozum stát: na jednu stranu se film (neúspěšně) pokouší být parodií – takže u diváka očekává určitou zkušenost. Na druhou stranu je postaven na humoru tak dětinském, že si ho může užít maximálně čerstvý absolvent mateřské školky, u kterého se asi znalost filmové akční klasiky nedá předpokládat. Tupá komedie, kterou od odpadní jámy zachránila spíš moje smířlivá nálada než umění autorů. ()

Reklama

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem samozřejmě zastáncem cenzury, ale některé filmy by prostě měly být zakázané. V lepším případě by ani neměly vznikat (tozn.zamordovat jakoukoli naději na vznik podobných záležitostí). Tento snímek je příklad naprosté DEMENCE a zdejších hrozivých přehodnocených 26% je pro mě šokující!!! Již po pěti minutách jsem věděl na čem jsem... Dalších 20minut potvrdilo mé obavy z toho, že sleduji jeden z nejhorších filmů všech dob.. Celý filmový štáb v čele s herci jsou naprostí idioti!!! Proč vůbec plýtvám časem na tomto komentáři???!!! No, alespoň jsem si ulevil... mírumilovně... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sledovat dva dementy, jak se v brnění a sem tam v matrixovském stylu snaž parodovat "Smrtonosnou past" je skutečně zážitek, na který chce člověk hodně rychle zapomenout. I když jsem si myslel, že by to mohlo být alespoň trochu vtipné, velmi jsem se mýlil a zjistil jsem, že tady Francouzi šlápli hodně vedle. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kde je ta zkurvena ruka? tak na uvod nevim co tu od toho kdo cekal zvlast kdyz si prohlidnete obal a na nem vidite ty dva vylizance ale stejne nechapu ty odpady zvlast kdyz nekdo napise ze z toho videl minutu tak proc to do prdele hodnoti? jinak parodie na Smrtonosnou past slibovala vetsi zabavu to urcite v tomto smeru byl potencial trochu nevyuzit ale je to predevsim tim duem retardu kteri jsou vtipni asi jako deti v jeslich ale i presto je tu par scen a hlasek pri kterych jsem chcipal smichy nejvtipnejsi je asi ta cinan rekne vylezte na rimsu! vyskocte! nerekl jste cinan rekl! pak samozrejmne podejte mi ruku nebo hlaska privezli jsme vam ty muze tak je vemte na eifelovku tady nejezdi vytah celkove vzato je ten film hrozna kravina o tam zadna a urcite existuji lepsi Francouzky komedie ale taky o dost horsi Americky tak tu vy nekteri radoby inteligentni chytrolini brzdete ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama