Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim a Mike jsou spokojený pár, právě se těší z narození dítěte, na večeři pozvou přátelé a... něco se zvrtne. Oba musí bojovat o přežití, ona se stará o chod domu, on chodí ven pro zásoby jídla. Svět se zbláznil a všude se šíří smrt, která znovu ožívá! (Rodriguez)

Recenze (16)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Komorný survival zo zombie apokalypsy, ktorý sa nesústredí na zombíkov, ale na ľudské postavy a ich zvládanie neľahkého prežívania v jednej chatke. Ignorujúc emancipáciu tu ženská stále sedí dnu, až jej z toho riadne zadrbáva a chlapík sa permanentne lopotí po vonku, lebo by to s takou ochechulou proste nevydržal. V posledných rokoch sa síce objavilo niekoľko výborných, nekonvenčných zombie filmov, idúcich proti bežnému hororovému prúdu (obzvlášť "The Battery" a "Chrysalis"), ale tento by som k nim určite neradil. Zaostalá, otupná a uspávajúca kravina, s párikom otravných a nesympatických postáv, ktorých sledovať mi pripadalo ako sledovať zúfalý párik feťákov, čo im dochádzajú drogy. Do toho pár sekundových hororových úkazov na prebratie, no celkový dojem mám nebezpečne blízko odpadu! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý příběh odehrávající se uprostřed zombie apokalypsy si moc velkou přízeň u diváků bohužel nezískal. Proč? No hlavně svým komorním pojetím a faktem, že se tam moc zajímavého neděje. Zápletka staví především na konverzaci mezi samotnou dvojicí a jejich soužitím, což pro mnohé moc zajímavé nebylo. A jak čas plynul, začalo to být popravdě i poněkud otravné. Přece jenom u hororů očekáváte i nějakou tu pořádnou akci, která se však dostavila až v samotném závěru a žádná sláva to taky nebyla.    Vzhledem k tomu že se většina děje odehrává na malém prostoru chatky a všechny ty zvuky a vřeštění za zdmi sice nabádalo zapojit vlastní fantazii, ale nebýt několika vzpomínkových pasáží (cože se odehrálo před několika měsíci) a faktem, že psychika ženy se každým dnes zhoršovala (trpěla bludy, dojde i na několik rádoby lekacích scén), byla by to nuda. Okořeněná trošičkou romantiky, dojde i na nahotu, ale to u zombie filmů moc nezabírá.    Takže jak už jsem poznamenal, na nějakou tu akci a krev dojde hlavně až v závěrečné třetině. V tu dobu ale už většina diváků jen rezignovaně čekala, jak to celé skončí, nebo to nudou vypnula. Jelikož mi absence happyendů vůbec u filmů nevadí, tak mě konec vlastně i tak trochu potěšil. Protože oba hlavní aktéři mi lezli poměrně dost na nervy. Podprůměrné hodnocení napříč internetem je zcela oprávněné a musím souhlasit, že tohle je prostě nevydařený film. 30% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tady nejde než nesouhlasit s George(m) Stobbart(em). Tenhle film je opravdu nebezpečně blízko odpadu. Komorní horor o dvou postavách. Jenže tyhle dvě hlavní postavy nejsou zrovna dvakrát sympatický. Navíc má film nulovou atmosféru, pomalé tempo a nudící dialogy. Vznikl tak bezdějový horor, kterej si ukousl moc velký sousto. Tohle je prostě nudná a téměř nekoukatelná záležitost, která si u mě vysloužila jednu ubohou hvězdu. A to ještě s odřenýma ušima. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První, na co jsem si vzpomněl, byl Cimrmanův Hamlet bez Hamleta. A na první polovinu filmu to sedí. Prostě film o zombících bez zombíků. Jen, narozdíl od toho Hamleta, to postrádalo vtip nebo cokoliv, co by člověka mohlo zaujmout. Byl tu jen manželský pár v chatě. Druhá polovina, kdy začalo něžnější polovičce hrabat, už měla něco do sebe. Zlepšila se atmosféra, přišly slušné halušky a nakonec i nějaký ten atak z venčí. Ale podle mě si Wagner vybral na debut až moc těžkou látku, byť chápu, že to bylo nejspíš způsobeno nedostatkem financí. Nicméně i tak se ukázalo, že režisér nějaký talent má, tak třeba uvidíme v budoucnu, jestli půjde nahoru. 30% ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Ne vždy se % schodují z kvalitou filmu, ale v tomto případě zaručeně ano, celý film se odehrává v nudné taktovce v jedné místnosti bez jakýchkoliv zápletek a seznámení s infikovanými. Ben Wagner to nezvládl ve všech směrech i když na toto téma uspět lze. Hidden je ukázkovým příkladem, bohužel velice slabé. Po zásluze 30%. 25% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. srpna 2014 na filmovém festivalu FrightFest v Londýně. (Piercee)

Reklama

Reklama