Reklama

Reklama

Rodina nindžů

(seriál)
  • Japonsko Shinobi no Ie: House of Ninjas (více)
Trailer
Japonsko, 2024, 7 h 6 min (Minutáž: 51–55 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tahle obyčejná rozhádaná rodina kdysi všem naháněla hrůzu. Kvůli vážnému nebezpečí ale musí tihle slavní nindžové znova do akce jako za starých časů. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (9)

Rodina nindžů (2024) 

Tak tohle se hodně povedlo. Zábava od začátku do konce. A to doslova. Protože tady je super úplně všechno. Od děje, po to jak je to celé natočené a zahrané, přes skvěle hodící se hudbu, a co si budeme, ono už i jen to intro je solidní divočina. Což je asi zvláštní výběr slov, protože tohle asi dost lidí nebude bavit, protože "nuda". Celé je to takové pomalé, hodně o rodině, vlastně je tam i poměrně málo klasické akce, ale když už to přijde, je to naprosto zasloužené a totálně super. Hlavně závěrečné (dvoj)zůčtovaní...to bylo hodně dobrý. A přestože je od začátku jasný, kam to bude směřovat (to v minulosti s únosem), brala jsem to jako záměr, protože tam šlo spíš o to: "Co je teda koncovka?". No, a na následky si budeme muset počkat do druhé série. Jestli nebude, tak to bude dost trapnej průšvih. Protože celá pointa tohohle seriálu je neskutečně zábavná. Proč je to napsaný právě takhle. Jak se to celé snaží nebrat vážně...ano, House of Ninjas je seriál, který se nestydí udělat si občas legraci sám ze sebe. Ale zároveň ani na okamžik nezmizí celá ta vážnost situace a jak je všechno zároveň strašně důležité. A za to jsem moc vděčná, jak se to podařilo zkloubit. Jo, jo, hodně dobrý :) ()

Nabídka (2024) (E01) 

Moc fajn úvod. Jenom...takový pomalý. Takže úplně pro mě  :) ()

Stopa (2024) (E02) 

Stalker? Ochráním tě všude, kam půjdeš! ... Stačí mi jenom jeden stalker! ... :D ()

Kytka (2024) (E03) 

Mrtvá naděj umírá jako poslední? ()

Vzkříšení (2024) (E04) 

Neb když si myslíš, že tě podvádí manželka, ale ukáže se, že je to mnohem horší... ()

Přiznání (2024) (E05) 

Jsme v polovině, takže ideální čas na vyložení karet. Všech. Navíc fajn způsob, jak doplnit chybějící informace, aby to na někoho třeba nepůsobilo "moc nejednou" :) ()

Cizinec (2024) (E06) 

Ano, cizinec se vším všudy, včetně tajemství, přeci jen šest let šest let, a za tu dobu se mohlo stát dost věcí, no, a taky stalo... ()

Dohoda (2024) (E07) 

No, moc super "malé finále", protože už je jasný a potvrzený, co všichni očekávali, jenom si to báli přiznat... ()

Zatmění (2024) (E08) 

No, moc super "velké finále". Absolutně skvělý :) ()

Reklama

Reklama