Reklama

Reklama

Tumsa Nahin Dekha

  • Indie Tumsa Nahin Dekha (více)
všechny plakáty

Daksh je šaramantní a zábavný milionář. V obchodní domě narazí na zlodějku Jiu, jinak klubovou tanečnici a vznikne láska na první pohled. Daksh se má ale proti své vůli oženit s Anhaitou, dívkou z vyšší společnosti. Pokud se s Anhaitou neožení, nezdědí prosperující společnost. Daksh se proto obrátí pro pomoc na svého loajálního sluhu Johna Unclea. John zařídí všechno tak, aby skuteční milenci mohli být spolu. Tohle se snadno řekne, ale už hůře provede. Aby byl člověk bohatý, potřebuje peníze. Ale aby byl šťastný, potřebuje lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Daksh není šarmantní, zábavný milionář, jak se nám snaží namluvit text distributora, ale slabošský, nesamostatný, věčně ožralý, ubrečený, litující se, milionářský synek. Při poflakování se městem narazí na krásnou tanečnici Jiu a jeho owhiskovanou palici nenapadne nic jiného, než jí vlepit francouzáka. To a náhodná záchrana jejího mentálně postiženého bratra, o něhož se dojemně stará, způsobí, že Jia i s postiženým bratrem se do té kreatury zamilují. Je v tom ale háček, neboť příbuzní této lásce nepřejí. Diváci nebojte, Daksh si nakonec tu svou lásku vyfňuká, vychlastá a trochu i nechá vybojovat svým jediným (umírajícím!) přítelem. Ani o ty prachy nepřijde. +++++ Kdyby to byla sociální kritika, kterak i úplně zoufalí zbohatlíci vždy obtáhnou lepší ženskou než my s průměrným výdělkem, snad by se to ještě dalo brát, ale tohle má být mainstreamová romantika. Zřejmě se tu opravdu myslí vážně sdělení, že láska udělá z ubožáka něco lepšího. Film plný světlušek, naříkavých písniček o bolavém srdíčku, prázdných romantických gest, poplakáníček, s láskou na první pohled a frázemi jako: "Když ztratíš svůj sen, ztratíš všechno." Tumsa Nahin Dekha je suverénně nejhorší výpotek z edice Bollywoodské trháky. Možná ne z hlediska řemesla, ale ideí nepochybně. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina celý film řeší, jestli se má vzdát 50. milionů a vzít si dívku, kterou miluje nebo se oženit s bohatou, kterou nesnáší. Příběh je celkem slabý, písničky nudné, ale ústřední dvojka sympatická, sem tam se objeví vtipná hláška, bráška hlavní hrdinky je vyloženě cool a když přidám ke kladům starého sluhu Johna a že to všichni slušně zahráli, tak přihodím ještě tu třetí *. ()

Reklama

Reklama