Reklama

Reklama

Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen

(TV film)
  • Japonsko ドラゴンボールZ 地球まるごと超決戦 (více)

Obsahy(1)

Třetí celovečerní film ságy DragonBall Z. V Japonsku zveřejněn 7. 7. 1990 mezi 54. a 55. epizodou stejnojmenného seriálu (Dragon Ball Z). Příběh začíná požárem lesa, který se podaří Gohanovi a Krillinovi uhasit a zachránit tak lesní zvěř včetně dráčka Ikara, jenž se stane Gohanovým věrným přítelem. Za pomocí Dragon’s ball se jim podaří les obnovit, ale tím příběh zdaleka nekončí. Planetu navštíví skupina cizinců pod vedením Sayana Tauruse, kteří na planetu zasadí strom síly. Ten z planety odsává veškerou energii a mění ji v pustinu jen proto, aby zplodil ovoce, po jehož požití se stává osoba mnohem silnější. Jak už to tak bývá, je úkolem Gokua a jeho přátel odvrátit nebezpečí a zachránit Zemi. (Berseg)

(více)

Recenze (2)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tieto celovečerné snímky z dielne Dragon Ball Z mi prídu na jedno kopyto a ani táto časť sa nejako výrazne nelíši od dvojky či aj jednotky, aj keď jednotka bola špecifickejšia v zameraní na Gohana. Tu sa navyše pridá k známym tváram aj drak Ikar, takže opäť menšie oživenie samotného deja. Zápletku si ale užije asi len ten najzarytejší fanúšik Dragon Ballu. 50 % ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Už to není tak zábavně praštěné, jako když DragonBall začínal. První polovinu zabírá disneyovský dráček, druhou pak supermanská mlátička ve velkém stylu. Jinak ale průměr. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama