Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Bretta Bumperse, mozku stření školy Martina Van Burena, se brzy změní. Bezhlavě se zamiluje do Samanthy, místní krásky a vzápětí dostává tajemný dárek: tři přání, která se mu mají vyplnit. První splněné přání - Samantina láska - ovšem předznamenává sled podivných událostí, které se začínají kolem něj odvíjet. Nejlepší studenti jeden za druhý umírají. Nad školou visí rouška tajemství. Když začne na škole čmuchat místní policie, Brett se začíná ptát sám sebe, zda mezi jeho schopnostmi a vrahem neexistuje nějaké spojení. Je Brett vrahovu příští obětí, nebo jeho spojencem? Brettův vztah k Samanthě se prohlubuje, roste však i pocit viny. Tuší, že kdyby využil svého posledního přání a nechal ji odejít, stala by se Samantha příští obětí. Co udělá, aby ochránil ženu, kterou miluje? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Přání jsou určitě nebezpečná, ale některé filmy taky. Nevím, jestli má Meat Loaf zapotřebí brát takové filmy jako je právě tento. Chápu, že všichni musíme něčím zaplatit složenky, ale radši by se měl věnovat zpívání. Jako herec není špatný. Má dokonce i určité charisma, ale jeho filmový výběr nějak pokulhává. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Docela nepovedený kompilát teenagerského vyvražďováku a tzv. wishhororu, tedy hororu o síle, která vám plní přání, s veškerými pozitivními nebo negativními následky. Linie filmu věnující se přáním postrádá, kromě mystického nádechu kouzelného byčího penisu, jakoukoliv stopu magična a hororu, je to jen jakási alegorie na teenagerské středoškolské romantické seriály. Naproti tomu ta vyvražďovací linie je dost chabá, plochá a místy i nelogická, jediné co v ní za to stojí jsou překvapivě samotné vraždy, docela dobré nápady – jak s bowlingovou koulí, tak třeba oběšení na semaforu. A celý tenhle slepenec moc nedrží pohromadě a kupí na sebe jedno klišé za druhým (polointelektuálský cíťa outsider, který kouká po školní královně krásy, která však chodí s místním sportovním manekýnem s přesně nalinkovanou budoucností, cíťův potřeštěný nadržený kamarád, kamarádský učitel rozdávající rady). Navíc, hlavní hrdina je dost nesnesitelnej idiot s naprosto nepochopitelným a nelogickým myšlením a jeho vyvolená je tak přeslazená, až to hezké není. A kombinace těchto dvou postav, obzvláště vystupují-li v ději společně, je doslova odpuzující. A tak kromě samotných vražd jediné, co mě na filmu upoutalo byla postava Desireé. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť biedny pokus na supernatural slasher s nedotiahnutým dejom a katastrofálne nevyužitým potenciálom na psychologický podtón (dilema hlavného hrdinu, či môže manipulovať s cudzími citmi). Od začiatku je to nemastný neslaný blábol so zle nakrútenými a ešte horšie zostrihanými vraždami, kde vždy kamera uhne v najlepšom. Herci sú nadmerne iritujúci. Ja sa na teenagerov nezvyknem sťažovať, ale hlavný hrdina príbehu bol také herecké drevo, aké som dlho nevidel. Jediný Meat Loaf pochopil žáner a rolu si užíval. Záverečný zvrat spojený so súbojom, kde pochopíte, že ak máte po ruke záhradného trpaslíka, premôžete ultrasilného motherfuckera s japonským mečom, nepôsobí ani tak smiešne, ale skôr ako mix "overených" klišé. Totálne vykastrovaný horor. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film funguje akosi svojim zvláštnym spôsobom. Nerdovi je zaslaný magický predmet a má tri želania. Používa priania presne tak, ako by ste mohli očakávať. V rovnakom čase sa začnú kruté vraždy niektorých študentov a nasledujú obvyklý príbeh tínedžerského slasheru. Film predstavuje príliš málo postáv na to, aby bolo možné účinne utajiť identitu vraha, a taktiež identitu prezrádza príliš veľa indícií. Náhodné scény, ktoré nedávajú zmysel a očividne majú určiť motív vrážd. Herecké výkony sú na hlavné úlohy celkom slušné (nerd a roztlieskavačka), ale herecké výkony vo vedľajších úlohách sú na úrovni škôlky. 5/10 ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Vy všichni debilní uživatelé ČSFD, neberte prosím vážně film o středoškolákovi co dostane poštou BÝČÍ PÉRO co mu splní tři přání!!! Pro ty co si dokáží užít něco jiného než chladnou a impotentní režii Nolana, se tu objevuje skvělý Slasher film. Který mixuje to nej ze studentských teen komediích se slasher žánrem a je to skvělý. Tohle je opravdu zábavná žánrovka s příjemnou režií a sympatickými herci, ale bohužel trochu slabým gorem. I tak doporučuji! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama