Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jason s Amandou v nebezpečné chodbě bojují o holý život. Jason číslo dvě dělá určité životní změny a navštíví dávného přítele. (Apple TV+)

Recenze (5)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základy z minulých epizód pekne vyústili do zatiaľ najlepšej epizódy seriálu, kde ešte dejovo pridávame a príbeh viac zamotávame. Potenciál je čiastočne zúžitkovaný, ale ešte vždy obrovský. Stále sa to vie zvrtnúť mnohými smermi a (pre nečitateľa) je koniec, a čo i len priebeh nasledujúcej epizódy, ťažko odhadnuteľný. Divák je nútený premýšľať. Za mňa výborné a veľká škoda len technickej stránky. ()

erpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No prosím, zvedám hodnocení! :-) Už to začíná trochu plynout a dějou se věci. Snad to ale neskončí něčím podobným jako Sliders... Ten seroš byl tenkrát bezva, ale dneska už to chce něco novýho v tomhle "oboru" ;-) ()

Reklama

mnx 

všechny recenze uživatele

Tak konečně paráda se vším všudy. Ono znepokojivé z dřívějších dílů se během otevírání různých dveří do opravdových multiverse světů změnilo v děsivou realitu. Navíc to nejsou jen nějaké náhledy, postavy si tam opravdu prožijí svoje. Tenhle seriál mě začíná bavit víc a víc. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Absolutně vůbec mi to nebavilo.  Promyšlení, smysl nula, jen nuda. Snad se to ještě rozjede a bude to dávat větší smysl. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedinej díl, kde se aspoň něco trochu děje, ale to co všichni už dávno pochopili o čem to je, se zase točí pořád dokola, postavy procházející paralelními světy se chovají jako totální kokoti a už mi s nima došla trpělivost. To je lepší se koukat na to jak roste na zahradě tráva :) Tohle je totální ztráta času, stačilo by to sestříhat do jednoho trochu delšího filmu, který by byl tak trochu nadprůměrný a hlavně přeobsadit herce na nějaké např. s Downovým syndromem nebo jednonohé retardované černé lezby a bylo by to pak takřka dokonalé! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama