Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (26)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4 hvězdami, ale nečekané zvraty mi to ujasnily. I na kratší stopáž dílů tempo trochu kolísalo, ale furt tam vzadu bylo to napětí, otázky a hlavně Colin, který to táhnul. Dále také dobrý scénář a režie. Nevím, jestli je 2.řada dobrý nápad pokud teda bude, když to hlavní odhalení už máme, ale zase třeba tvůrci přijdou s něčím novým a svěžím. ()

smarkus 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a neotrelý námet, prevedený originálne. Noir detektívka s vnútorným hlasom hlavnej postavy pátra po zmiznutej dcére bohatého deda. Miestami to prešlapuje na mieste, zišlo by sa viac priamočiarosti, narážam na 2-4 diel. Ale tým, že to sú pomerne krátke časti to pekne odsýpa a mega wtf v šiestom diely to v mojom prípade pridalo dalšiu hviezdu. Pekne sa na to pozerá a navyše to aj ukončí v závere hlavnú linku a pridá novú, čo verím bude predmetom druhej série. Odporúčam, keďže takýto typ seriálov je veľmi málo. 4* ()

Reklama

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní dílko, které ale funguje. Naštěstí, Jinak i přes ten lacinej twist tam vidím spousty podivných nelogičností a fádních klišé. Nemluvě, že formou, kdy prostřiháváš černovílé retro snímky- tak obsahu moc nepřidáš. Ale ta atmosféra a pohrávání si s divákem trošku na intelektuálně artovou notu. Hm jakože lze doporučit, ale od 5 hvězd se lehce odečítají body dozadu. ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Neo-noir krimi s poctami starému Hollywoodu, kde jsou do scén zakomponovány prostřihy na klasiky, které krásně doplňují dění. Zápletka v rámci žánru víceméně banální a očekávatelná až do momentu překvapení, který tomu dodá trochu jiný vibe a prohloubí děj. Jako klasické neo-noir by ale obstálo i bez něj. Někoho naštve, druhé nadchne. Colinův Cukrouš si jako minimalistický dobrák s povoláním soukromého očka vede skvěle. Filmovému magnátu je třeba najít vnučku, co ráda fet. Právě tenhle případ je nakonec mnohem osobnější než se zdá. I přes kratší stopáž jednotlivých dílů trochu kolísá tempo, přesto je to mnohem příjemnější, než běžná seriálová hodinová palba. Apple TV+ se svými pořady je zajímavější a zajímavější. 8/10, 4*. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Stalo sa vám, že ste si zapli nejakú operu v TV a ku koncu sa z toho stal hokej v tretej tretine ? Začnete pozerať zvláštne atmosferickú detektívku o zmiznutej dievčine a ani neviete kam to celé smeruje. Dokonalý Farrell, atmosféra seriálu priam snová až idylická a pritom ľudsky kruté prostredie Hollywoodu. Zaujímavé pasáže starých čiernobielych noir klasik. Potom príde koniec šiestej epizódy a vy a vaše očakávania dostanú facku. No, nevravím, že to bolo od autorov nepatričné ale skôr som sa pristihol, že sa bavím. Niekedy pred šiestou epizódou vás dokonca Sugar na to upozorní :) 80 % ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama