Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (25)

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4 hvězdami, ale nečekané zvraty mi to ujasnily. I na kratší stopáž dílů tempo trochu kolísalo, ale furt tam vzadu bylo to napětí, otázky a hlavně Colin, který to táhnul. Dále také dobrý scénář a režie. Nevím, jestli je 2.řada dobrý nápad pokud teda bude, když to hlavní odhalení už máme, ale zase třeba tvůrci přijdou s něčím novým a svěžím. ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Neo-noir krimi s poctami starému Hollywoodu, kde jsou do scén zakomponovány prostřihy na klasiky, které krásně doplňují dění. Zápletka v rámci žánru víceméně banální a očekávatelná až do momentu překvapení, který tomu dodá trochu jiný vibe a prohloubí děj. Jako klasické neo-noir by ale obstálo i bez něj. Někoho naštve, druhé nadchne. Colinův Cukrouš si jako minimalistický dobrák s povoláním soukromého očka vede skvěle. Filmovému magnátu je třeba najít vnučku, co ráda fet. Právě tenhle případ je nakonec mnohem osobnější než se zdá. I přes kratší stopáž jednotlivých dílů trochu kolísá tempo, přesto je to mnohem příjemnější, než běžná seriálová hodinová palba. Apple TV+ se svými pořady je zajímavější a zajímavější. 8/10, 4*. ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Poslední díl s hromadou přitroublých klišé ničí poměrně zajímavý a atmosferický seriál, kde se poměrně neortodoxně míchá několik žánru. Nemuselo by těch náznaků být až tolik, protože už ve třetí epizodě je každému jasné oč běží, což je docela škoda. Jinak noir detektivka s precizním Farrelem by obstála sama o sobě. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní dílko, které ale funguje. Naštěstí, Jinak i přes ten lacinej twist tam vidím spousty podivných nelogičností a fádních klišé. Nemluvě, že formou, kdy prostřiháváš černovílé retro snímky- tak obsahu moc nepřidáš. Ale ta atmosféra a pohrávání si s divákem trošku na intelektuálně artovou notu. Hm jakože lze doporučit, ale od 5 hvězd se lehce odečítají body dozadu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá noirová detektivka s drsným, ale zásadovým a sympatickým hlavním hrdinou. Tvůrci evidetně mají rádi klasické filmy s Bogartem a dalšimi a jejich kouzlo se jim celkem úspěšně daří přenést i sem. Půl hodinová stopáž jednotlivých epizod je dobře zvolená a nedává moc prostoru pro zbytečnou vatu a to se v současnosti málokdy povede vychytat…80% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama