Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malé štěně, které se spolu se svou matkou a sourozenci dostalo do útulku, nečeká nic radostného. Podaří se mu uniknout před uspávací injekcí a z útulku uteče. Na ulici se jej ujme starší bezdomovkyně a pojmenuje jej Klika. Když žena zemře, začne se Klika toulat po ulicích s dalším psem jménem Rambo. Štěněti se stále vracejí vzpomínky na lidské příhody. Pak jej odchytí padouchové z výzkumného ústavu a podrobí jej pokusům. Rambo ho osvobodí, ale sám na následky zranění umírá. Stačí se Klikovi svěřit, že i on byl v minulém životě člověk. Klika zůstane sám. Cítí ale, že někde poblíž je jeho člověčí rodina. Skládá si postupně střípky vzpomínek. Než se narodil jako pes, byl mužem jménem Tom. Měl manželku Carol a syna Briana. Po velké hádce se svým společníkem Jeffem měl smrtelnou autonehodu. Carol zůstala s Brianem sama. Klikovi netrvalo dlouho a manželku a syna našel. Brian si psa velmi oblíbil a trávil s ním spoustu času. Otec mu tak v psím životě chtěl vynahradit to, co jako táta nestihl. Idylu narušil Jeffův příchod – Carol se s ním po Tomově smrti dala dohromady. Tom − pes na něho žárlil, vinil jej i ze své smrti, a tak jej napadl a pokousal. Muž psa vyhnal z domu. Klika se chce Jeffovi pomstít. Způsobí autonehodu, při které je Jeff zraněn... (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

cross 

všechny recenze uživatele

Stačí pět minut v prostřední části filmu a nebudete se stačit divit, jak vám Fluke bude tlačit na city a snažit se z vás vyždímat alespoň slzavou kapičku...a...uznejme, daří se mu to celkem úspěšně - ono totiž spojení neuvěřitelně smutně koukajícího psa, srdceryvné hudby a osvědčeného schématického scénáře (i když s poněkud originálním rozuzlením...) prostě fungovat musí... Fluke není žádné umění, ale prostě "jen" příjemná podívaná, při níž zaručeně nezůstane jedno oko suché.... ()

werus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, podle mě (a ikdyž se mnou nebude asi hodně lidí souhlasit) vyčuhuje z průměru. A určitě si ho zapamatuju. No jo, je to trošičku nereálný, ale co! To Matrix taky :), v tom problém nevidím. Pointa filmu je pěkná, příběh je více než (za)jímavý. Častečně je to docela sranda, ale v určitých chvílích a hlavně na konci, určitě sáhnete po kapesníku a místo toho, abyste si říkali, jaká je to vlastně blbost, bude dojmutí až hrůza. Ale tenhle film žádná hrůza není. Pokud já vím, dávali to v televizi loni na vánoce až to budou dávat znovu, dám si (tentokrát už připravená s kapesníky) s chutí repete. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to můj první film který je trochu o reinkarnaci.Muž nabourá a umře.Smrti mu to však nekončí.Převtělí se do psa.Najde si kamaráda který je taky pes.Ten se ovšem vážně zraní a umře.Klika tak musí najít svoji rodinu.Věc se mu podaří.Synovy přiroste k srdci.Už zbývají jen dvě věci.Zůstane v rodině ?Potká někdy svého zesnulého psího kamaráda ? To vše se dozvíte v tomto filmu. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Perfektne natočené! Tento film vo mne vyvolal podobné, resp. ešte silnejšie pocity, ako o rok starší Black Beauty. Aj Fluke ponúka dojemný (zvierací) príbeh a nadpozemsky krásnu hudbu (jednoznačne odporúčam soundtrack), ktorá robí z filmu nezabudnuteľný a emocionálne veľmi silný zážitok. Slzy sa mi opäť raz tlačili do očí... Nádhera! ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film, který má co říct i rodičům, ne jenom jejich dětem. Při některých "psích" scénách se prostě musíte nahlouple usmívat, i když nechcete, protože Fluke je vážně roztomilý a jeho štěněcí pohledy jsou neodolatelné. Rozuzlení celého příběhu není takové, jak se ze začátku zdá a to filmu prospívá. A někomu třeba pomůže zamyslet se nad svým životem. U scény na hřbitově jsem spustila slzavé údolí, ale u veverky už jsem se zase smála. Dala bych tak 3 a 1/2, ale to nejde a filmy se zvířátky já prostě můžu, takže se tentokrát přikloním k lepšímu hodnocení. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama