Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alvinu Deanovi Sandersovi to nedochází. Neví, proč jeho usvědčení z malé loupeže zmizelo z rejstříku jako mávnutím kouzelného proutku. Neví, proč obdržel 11.500 dolarů kapesného. Netuší, že díky elektronickému implantátu slouží jako vnadidlo pro úskočný vládní plán na dopadení jednoho zabijáka. Pomalu v něm ale začíná klíčit podezření... Alvin se potácí mezi smíchem a hrdinstvím v této briskní a technicky dokonalé akční komedii režiséra Antoina Fuqua. Film je pronikavě břitký, děj žhavý a humor stejně bláznivý jako sám Foxx. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

dedavena 

všechny recenze uživatele

Němožu zněsť, jak može gdosi nakrutiť taku krutu scenu, gdy škaredy černy doberman chce ubližiť tym šikovnym něbohym černym synkum. Potem něchaju při krutym vyslechu škaredym polišem trpěť Čestera, kery ukradnul co do par kusku zlata. Potym daju něpravem jakisi sledovaci implantat takemu milemu, ale moc škaredemu černochovemu synkovi Elvinovi, kery se potom s kamošem tajakci projižďa v poršaku a ti zli poliši ich sleduju. A do teho tyn cypaty rap...nězněsitělne. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx je mi ve své roli hodně protivný, Fuqua se jako režisér také zrovna nevytáhl, každý z filmů, které natočil po tomto je minimálně dvakrát lepší a režijně vyzrálejší. No a konečně scénář je hrozný, rádoby vtipné průpovídky trapné a slibné téma je zpracované skoro bez jediného dobrého nápadu...snad jen ta odposlouchávaná soulož byla fajn. Když je však zbytek nuda, tak to na alespoň průměrný film nestačí. ()

Reklama

djcremo 

všechny recenze uživatele

Film vhodný tak do komerčnej televízie ako megakino, či kinohit, abo čo to tam dávajú. Bolo to dosť naivné a proti logike, nehovoriac o slabších výkonoch. Najviac mi na tom prekážalo, ako sa s obyčajného človeka, na ktorého ak troška viac pritlačíte, tak sa dobre neposkladá, na konci filmu stal neporaziteľný akčný hrdina, ktorý hravo zvládne profesionála. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o velkou prču se říct nedá, protože jsem se zasmál jenom párkrát a to ještě spíš na začátku. Možná, že ale nějaký vtípky zapadly kvůli dabingu. Aspoň, že akce bylo docela dost. Jenomže bylo taky dost stopáže. Dvě hodiny jsou pro takovejhle příběh hrozně dlouhý, takže o hluchý místa nebyla nouze. Po technický stránce slušně natočený, ale jinak průměr, co neurazí, nenadchne. ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

Od prvej chvíle ma dostal film atmosférou. Pri prvej akcii v prvých minútach bola použitá skvelá hudba a pokračovala celým filmom. Skladateľ je mi neznámý a zohnať soundtrack je asi problém. Jedná sa o svižný, dynamcký ľahší krimi thriller, ktorý má samozrejme aj svoje slabé pasáže. Bez nich by film, ale nemal žiadnu pointu. Nakoniec sa to slušne rozbehlo. Jamie-ho Foxx-a som tu poprvýkrát ako tak zaregistroval oveľa viac než inokedy. Herec je to dobrý a napriek (aspoň podľa mňa) nízkemu hodnoteniu dávam **** hviezdy. Tento film si to myslím zaslúži. Hudba * , Herecké obsadenie * , Nápad * , Dynamickosť * edit : Neskutočne dobré hlášky ! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován památce Michaela Kavanagha, irského sportovce, který v současné době pracuje jako finanční poradce pro Royal Liver. (Terva)
  • Poslední scény filmu se odehrávají na dostihové dráze na Manhattanu, ale tato oblast nemá dostihovu dráhu. (Terva)

Reklama

Reklama