Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Roztomilej klučina zo Sam doma vs. mladý a naivný Frodo. Culkin je riadne démonický parchant, ktorého detské hry zachádzajú za hranice únosnosti. Wood je klučina, ktorý je veľmi milý dobrák, ktorý by ani mouše neublížil a každého by rád chrániť lenže nikto mu neverí lebo všetci skôr veria anjelskej tváričke Culkina. Snímok má dosť zaujímavý koniec lenže predvídateľný. Pre mňa 60% ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin byl už od pohledu vždycky hrozný spratek a Elijah Wood je po každé v očích takové neviňátko. Tihle dva jsou bohužel jeden z (bohužel) mála důvodů, proč se na film podívat. Příběh je taky hodně zajímavý, jenom je velká škoda, že to není drsnější. Na horor a Rkový rating mi to přišlo strašně slabé. Celkově toho mohli víc využít, místy je to takové chudé. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Snímek v čele s "Kevinem ze Sám doma" mě odrovnal. Po shlédnutí jsem byla naprosto nadšená. Macaulay dostal konečně možnost si zařádit a této nabídky ochotně využil. Také se zde ukazuje mladý E. Wood který Culkinovi šlape na paty a dýchá na záda. Na svou dobu bravurně natočeno a některé výroky "dobrého synka" mě šokovaly. Opravdu to na své rodiče uměl zahrát a to stylem - já nic já muzikant. Akorát ten konec jsem si dlouho promítala a nešel mi do hlavy ... ale tak jinak by to nebylo ono. Jedno z nejlepších od Macaulaye. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Dětská psychologie je jako nepospaná knížka se slepenýma stránkama. Nejdřív se musíte dostat mezi ně a pak teprv zjístíte jestli jsou opravdu prázdné a nebo se tam skrývá něco temného. Dobrý synek se netváří a doufám že ani nechce tvářit jako thriller první kategorie, ovšem v té své, videopůjčovňácké hraje celkem slušnou divizi. Malý cimprdlík Elijah Wood jako se snaží spíše než se smrtí své filmové matky vypořádat s ďábelským likvidátorem domácích lupíčů Macaulayem Culkinem. Dobrým tahem bylo zasazení děje do chladné zimní krajiny, jenž psychologickému sobouji dvou děstských světů dodává potřebnou chladnost. Nesmíte ale očekávat šokující a velkolepé finále, které prostě tenhle jídelníček nenabízí. Ovšem ta jednohubka chutná celkem slušně, doplněná slušnou hudnou a překvapivě hodně kvalitní invencí nápadů. Takže v druhé kategorii dobrý thriller a plnoprávné tři hvězdičky. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Maculay Culkin se jednou v životě hodně dobře rozehrál, ale k jeho smůle dostal jako protihráče Elijaha Wooda, který ho strká do kapsy všemi deseti, i když naopak neukazuje vše,co v něm vězí. Kromě hereckého duelu je film i duelem obou postav, Henryho, jehož hry začínají dostávat hodně nebezpečný rozměr a Marka, který začíná chápat, že tohle hraní přestává být legrace, alesamozřejmě nikdo nevěří jemu, ale andělsky se tvářícímu Henrymu... Napínavé rodinné drama ani chvíli nenudí a přestože je plné žánrových klišé a není moc originální, je dobře natočené a rozhodně stojí za shlédnutí. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Rozpočet filmu bol približne 17 miliónov amerických dolárov. Z toho bol honorár Macaulaya Culkina (Henry Evans) 5 miliónov a Elijah Wood (Mark Evans) zinkasoval rovný milión. (Raccoon.city)
  • Henryho sourozence Connie a Richarda (ve filmu je Richard jen na fotce), hrají skuteční sourozenci Macaulaye Culkina. (Dartdevil)

Reklama

Reklama