Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* Tento film jsem už viděl víckrát a pamatuji, že při prvním shlédnutí jsem byl z něho hodně šokovaný a nejen tím, že jsem viděl Kevina ze Sám doma v nezvyklé roli. Obsazení je slušné a neoslabuje silný příběh, který je aktuální stále, tak si své diváky určitě najde. Čtyři hvězdy si snad zaslouží, i když píšu komentář jen ze vzpomínek. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích Macaulay Culkin (Sám doma) a Elijah Wood (Pán Prstenů a Hooligans). Samozřejmě tady jsou hodně mladí, ale oba velmi zkušení herci a předhánějí se v hereckých výkonech. Přesto kvalita Elijaha Wooda je nekompromisní a i jako mladý kluk se jeho telent nezapře. Též pochválím záporáka Culkina, který hrál také skvěle. Oba jsou telentovaní herci, kteří se jen tak nevidí. Snímek Good Son není žádný zázrak, ale nejhorší také není. Jedná se spíše o nadprůměrný thriller s vynikajícím hereckým obsazením a dějem.. 6/10 = 60% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"NEVĚRÍM NA ZLO." - "MĚLA BYSTE." Výborně pohrocený scénář, pod kterým je podepsaný Ian "Macabre" McEwan a který bych si od něj moc rád přečetl zpracovaný knižně (bohužel v té podobě neexistuje). SPOILERY: Zpočátku nevinné dětské hry přitvrzují, až se hlavní hrdina musí utkat s manipulátorským psychopatickým vrstevníkem s tváří neviňátka a to právě když je sám traumatizován ze smrti své matky a kdy mu právě proto nikdo nevěří hrozná obvinění. A zároveň mu hrozí, že ho psychopat připraví i o zástupnou matku, na kterou se mezitím upnul, a že si tak prožije své trauma podruhé. A zástupná matka si taky během filmu projde slušným psychickým peklem, když přijde o dítě, pak málem o druhé, a nakonec se dozví, že třetí dítě zabilo první (takhle to zní trochu komicky) a musí podstoupit Sofiinu volbu. K tomu přesvědčiví dětští herci, takže je sakra škoda, že režijně je to tak uondané. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, pěkný námět a výborný herecký výkon nejen našeho zlatíčka Macaulaye Kuckina, ale i Froda Pytlíka z dob, než se přestěhoval do Hobitína. Má to pěknou atmosféru a i přes všecna pozitiva je to jen průměr, ovšem hodně silný a takový, že se na něj můžete podívat znova. Povedený psychologický thriller. 65%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kevin vyrostl nechal se přejmenovat na Henryho a stal se z něj pěknej parchant. Škoda, že tenhle film ve své době propadnul. Lepší hereckej výkon Culkin jinde nepodal a Wood mu zdatně sekunduje. Zkouknul jsem zase tenhle filmek po nějaký době a pořád se mi líbí. Rutinní režisér nevýrazného Otčíma Joseph Ruben se tady vytáhnul a natočil opravdu povedenej thriller. Ničím extra výjimečnej, ale za ty aspekty co jsem zmínil a za místy fakt mrazivou atmosféru si ode mě nakonec ty nejslabší 4* vyslouží.70% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně měl film natáčet režisér Michael Lehmann, ale byl odvolán kvůli neshodám s otcem Macaulay Culkina. (Dartdevil)
  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)

Reklama

Reklama