Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, pěkný námět a výborný herecký výkon nejen našeho zlatíčka Macaulaye Kuckina, ale i Froda Pytlíka z dob, než se přestěhoval do Hobitína. Má to pěknou atmosféru a i přes všecna pozitiva je to jen průměr, ovšem hodně silný a takový, že se na něj můžete podívat znova. Povedený psychologický thriller. 65%. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Sám doma a psychopat s Frodem. :-D Macaulay Culkin je zde tedy pěkný manipulativní spratek, který se neštítí nemalého zvěrstva. Zabíjení zvířat? Brnkačka. Způsobení hromadné dálniční bouračky? Jasná páka. A dál si můžete klidně domyslet, co vás čeká... Čekal jsem umírněný snímek, ale dostalo se mi docela dusného vyústění a gradování. A role Kevinovi, teda pardon, Macaulay Culkinovi sedla na výbornou. To samé Elijah Wood, který zde exceluje na začátku své herecké kariéry a znázorňuje onu bezmoc proti zlem prorostlým synkem. Nikdo mu nevěří a pro okolí se zdá poněkud šáhlým a traumatizovaným ze smrti své matky. Dál asi netřeba dodávat, Dobrý synek mě docela překvapil a spolehlivě natáhl jako špagát na prádlo. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Jsem hezky překvapen, ikdyž z Dobrého synka "páchlo" na hony daleko, že je film udělaný spíše pro ty mladší.. Alespoň na mě to tak působilo. Culcin hraje psychopatické dítko skvěle. Tahle role mu snad sedla líp než v Home Alone. No a Wood je i přesto hlavní hvězda filmu.. Hezké thrillero-hororové béčko, které za zhlédnutí určitě stojí. 58% ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin byl už od pohledu vždycky hrozný spratek a Elijah Wood je po každé v očích takové neviňátko. Tihle dva jsou bohužel jeden z (bohužel) mála důvodů, proč se na film podívat. Příběh je taky hodně zajímavý, jenom je velká škoda, že to není drsnější. Na horor a Rkový rating mi to přišlo strašně slabé. Celkově toho mohli víc využít, místy je to takové chudé. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Snímek v čele s "Kevinem ze Sám doma" mě odrovnal. Po shlédnutí jsem byla naprosto nadšená. Macaulay dostal konečně možnost si zařádit a této nabídky ochotně využil. Také se zde ukazuje mladý E. Wood který Culkinovi šlape na paty a dýchá na záda. Na svou dobu bravurně natočeno a některé výroky "dobrého synka" mě šokovaly. Opravdu to na své rodiče uměl zahrát a to stylem - já nic já muzikant. Akorát ten konec jsem si dlouho promítala a nešel mi do hlavy ... ale tak jinak by to nebylo ono. Jedno z nejlepších od Macaulaye. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně měl film natáčet režisér Michael Lehmann, ale byl odvolán kvůli neshodám s otcem Macaulay Culkina. (Dartdevil)
  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)
  • Rozpočet filmu bol približne 17 miliónov amerických dolárov. Z toho bol honorár Macaulaya Culkina (Henry Evans) 5 miliónov a Elijah Wood (Mark Evans) zinkasoval rovný milión. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama